Kuluttajille ja läheisille

Tämä sivu on tarkoitettu diagnosoiduille potilaille, kuluttajille, läheisille ja omaishoitajille, jotka ovat saaneet tietoa Nutrician tuotteista terveydenhuollon ammattilaisten kautta. Näiltä sivuilta löydät lisätietoja, vinkkejä ja reseptejä tuotteistamme.

Ajankohtaista: APTEEKKIEN KOTIINKULJETUS

On tärkeää, että ruokavaliohoitoa pystytään toteuttamaan keskeytyksittä. Katso tästä lista apteekeista, joilla on kotiinkuljetuspalvelu tai drive-in noutopiste.

Lasten maitoallergia

Maitoallergia on vauvojen ja pikkulasten yleisin ruoka-aineallergia: Maitoallergiaa esiintyy 2–3 %:lla lapsista, ja se puhkeaa lähes aina ensimmäisen elinvuoden aikana.

Lue lisää maitoallergia.fi

Maitoallergia.fi verkkosivut

Varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon

Onko Sinulla tai läheiselläsi varhainen Alzheimerin tauti? Varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon on kehitetty kliininen ravintovalmiste. Souvenaid.fi-sivuilta löydät  tietoa niin Alzheimerin taudista, ruokavaliohoidosta ja Souvenaidista.

Lue lisää Souvenaid.fi

 

Souvenaid.fi nettisivut

Fyysinen hauraus ja sairauteen liittyvä vajaaravitsemus

Heikko ravitsemustila voi vaikuttaa hyvinvointiin, terveyteen ja toimintakykyyn. Nutridrink-sivustolta löydät tietoa itsellesi tai läheisellesi niin ravitsemuksesta kuin liikkumisesta sekä tietoa tuotteistamme ja käyttövinkkejä ja reseptejä.

Lue lisää nutridrink.fi

Nutridrink-reseptejä

Ravitsemus- ja liikuntaopas

Nutridrink.fi nettisivut

Ravitsemuksesta tukea, kun lapsi sairastaa

Sairastaessa ruoka ei maistu, vaikka pikkupotilaan energiantarve kasvaa. Kasvun ja kehityksen myötä lapsen energian ja ravintoaineiden tarve on aikuista suurempi. Ravintovarastot ovat lapsilla usein pienet. Sairastaminen lisää energian ja ravintoaineiden tarvetta jopa 10–30 %. Sairastettaessa useamman päivän on lisäenergiaa ja -ravintoaineita hyvä saada, jos ruoka ei maistu.

Lue lisää fortini.fi

Reseptejä ja vinkkejä

fortini.fi nettisivut

Täyttä elämää letkuravitsemuksen kanssa

Letkuravitsemus.fi sivustolta löytyy tietoa enteraalisesta ravitsemuksesta ja tukea sen toteuttamiseen. Sivustolta löytyy myös vinkkejä, henkilökohtaisia tarinoita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin enteraalisesta ravitsemuksesta.

Lue lisää letkuravitsemus.fi

Letkuravitsemus kotona

Usein kysyttyä

lekturavitsemus.fi verkkosivut

Tietoa ja ohjeita Flocare-siirtolaitteista ja -syöttöletkuista sekä Infinity-pumpusta ja sen käytöstä

Sivustolla on tietoa enteraalisesta ravitsemuksesta sekä runsaasti selkeitä ja helposti omaksuttavia opetusmateriaaleja, jotka auttavat tutustumaan tuotteisiimme ja neuvomaan niiden käytössä. Käytettävissä on mm. suomenkielinen interaktiivinen pumppukoulutus.

Huom. Vaihda kieli suomeksi sivun alareunasta.

Lue lisää nutriciaflocare.com

Tutustu Flocare® Infinity™ -pumppuun

flocare.fi verkkosivut

Varhaisvaiheen ja kasvavan lapsen ravitsemustarpeisiin

Varhaisella ravitsemuksella on merkitystä lapsen kasvulle ja kehitykselle. Nutricialla on pitkään tutkittu imeväis- ja leikki-ikäisten ravitsemusta. Tavoitteena on ollut tarjota iänmukaisia ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia tuotteita niin ensimmäisen elinvuoden ajalle, kuin siitä eteenkinpäin.

Lue lisää nutrilon.fi

nutrilon.fi verkkosivut

Varhaisvaiheeseen ja kasvavalle lapselle

Nutricia Medical Oy:n laajasta tuoteportfoliosta löytyvät myös Tutteli äidinmaidonkorvikkeet, vieroitusvalmisteet.

Lue lisää tutteli.fi

tutteli.fi verkkosivut

Leikki-ikäisen ravitsemustarpeisiin

NutriJunior 3 leikki-ikäisen maitojuoma on kehitetty 1-3 vuotiaan lapsen ravitsemukselliset tarpeet huomioiden. Osana monipuolista ja tasapainoista ruokailua sekä terveellisiä elämäntapoja.

Lue lisää nutrijunior.fi

nutrijunior.fi sivut