Fortini Multi Fibre

Fortini Multi Fibre

Fortini Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Tuotetiedot

Fortini Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, joten soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi 1–12 -vuotiaille. Sisältää ainutlaatuisen patentoidun MF6TM-ravintokuituseoksen, jossa on normaalia ruokavaliota vastaava liukenevien ja liukenemattomien kuuden kuidun seos, joka tasapainottaa suoliston toimintaa. Saatavana reseptejä ja tarjoiluvinkkejä. Fortini-pullosta on hyvä pitää kiinni sen ainutlaatuisen ja ergonomisen muotoilun ansiosta. Pakkauksen ilme on lapsekas iloisine eläinhahmoineen. Kun folion lävistää pillillä, tuote on helposti ja siististi nautittavissa.

Ominaisuudet

Runsaskuituinen ja -energiainen (1,5 kcal/ml) yli 1-vuotiaiden lasten pirtelömäinen täydennysravintovalmiste. Ravitsemuksellisesti täysipainoinen. Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Indikaatiot

Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi lapsille, joilla on äkillinen lisääntynyt ravinnontarve: (korva-) infektiot, (kitarisa-, nielurisa-) leikkaukset, ripulointi, oksentelu, palovammat, vaikea trauma, sepsis, tai jotka tarvitsevat pitkäaikaista ravitsemushoitoa (anoreksia, syöpä, synnynnäinen sydänvika, neuropsykiatriset häiriöt, kystinen fibroosi).

Käyttö

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä, kaakaonmakuinen juoma maistuu myös lämmitettynä. Erityisesti neutraalinmakuinen sopii käytettäväksi myös ruoanvalmistuksessa. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Huomioitavaa

Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.

Maut

Kaakao, Mansikka, Neutraali, Banaani.

Annostus

Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa/vrk, ainoana ravinnonlähteenä 1–12-vuotiaille 4–6 pulloa/vrk energiantarpeen mukaan.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Korvattavuus

Peruskorvattava: Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Tilaustiedot

Myynti: Apteekit Jakelu: Tamro Oyj

Fortini Multi Fibre kaakao
Tuotenumero 2015014

Fortini Multi Fibre mansikka
Tuotenumero 2489607

Fortini Multi Fibre neutraali
Tuotenumero 2489755

Fortini Multi Fibre banaani
Tuotenumero 2489904

Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti

Vastaavat tuotteet

Fortini Compact Multi Fibre

Fortini Compact Multi Fibre

Fortini Compact Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Lue lisää
Fortini Creamy Fruit

Fortini Creamy Fruit

Fortini Creamy Fruit on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Lue lisää
Fortini Smoothie

Fortini Smoothie

Fortini Smoothie on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Lue lisää
Tulosta