Nutrician tutkimustyö

Nutrician innovatiiviset tuotteet perustuvat ravitsemuksen ja terveydenhuollon saralla tehtyyn uraauurtavaan tutkimustyöhön. Nutrician tuotteet tukevat osaltaan potilaiden terveyttä ja elämänlaatua.

Nutrician edistykselliset kliiniset ravintovalmisteet on kehitetty Specialized Nutrition -tutkimuskeskuksessa Utrechtissa Alankomaissa. Nutricialla on tutkimusyksikkö myös Liverpoolissa, jossa kehitetään erityisvalmisteita aineenvaihduntasairauksia sairastaville potilaille ja allergisille imeväisikäisille. Lisäksi Nutricialla on alatutkimusyksiköt Yhdysvalloissa ja Singaporessa.

Nutricia tutkimuskeskukset

Lasten sairauksien diagnosointi ja ravitsemushoito

Nutrician tutkimusosasto on osa Danonen elintarvikkeiden tutkimus- ja tuotekehitysosastoa. Sen eri tutkimusryhmät keskittyvät esimerkiksi lasten ravitsemukseen ja kliinisiin ravintovalmisteisiin ja kehittävät tuotteita, jotka edistävät imeväisikäisten optimaalista kasvua ja kehitystä ja tukevat lasten, iäkkäiden ja sairaiden terveyttä.

Nutrician maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu esimerkiksi tutkimuslaitoksia, yliopistoja, yliopistosairaaloita ja tuotantoyrityksiä. Näin voidaan turvata laadukas, ainutlaatuinen ja alati kehittyvä innovaatiotyö. Tätä verkostoa kehitetään jatkuvasti.

Nutrician tutkimuskeskus ja mies

nutriciaresearch.com

Nutricia pitää ravitsemushoitoa merkittävänä työkaluna tiettyjen sairauksien hoidossa. Jos esimerkiksi diabeteksen, keuhkoahtaumataudin, syövän tai Alzheimerin taudin etenemistä voidaan hidastaa ravitsemushoidolla, voidaan pitkällä aikavälillä päästä parempaan hoitotulokseen. Nutrician tuotteet ovat erityisiin tilanteisiin tarkoitettuja kliinisiä ravintovalmisteita, joita on käytettävä ravitsemusterapeutin tai lääkärin ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää Nutrician maailmanlaajuisesta työstä tutkimuksen saralla tästä

Nutricia Research

Katso videolta Nutrician maailmanlaajuisesta tutkimustyöstä ja sen historiasta aina nykypäivään asti.