Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Uutiset ja artikkelit

Nutricia pitää sinut ajantasalla tuotteita, ravitsemusta ja sairauksia käsittelevistä uutisista ja tutkimuksista.

Tämä sivu sisältää tietoa ainoastaan Nutricia Advanced Medical Nutritionista ja tuotteista, jotka liittyvät liiketoimintaamme. Uutisemme ja artikkelimme on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhtiön taloutta koskevissa asioissa, pyydämme vierailemaan emoyhtiömme Danonen kotisivuilla www.danone.com

Voit halutessasi tarkentaa hakua valitsemalla tuotemerkin ao. valikosta.

Lajittelu:

Nutridrink 200 ml ja Nutridrink Protein 200 ml

Nutridrink Proteiinin ja Nutridrinkin (200 ml) korvattavuus päättyy 1.7. alkaen. Tuotteet säilyvät myynnissä apteekeissa.

Lue lisää

Ketogeeninen ruokavalio -podcast

Olemme Epilepsialiiton Hopeakumppani vuonna 2022. Yhteisenä tavoitteenamme on lisätä potilaiden tietoisuutta vaikean epilepsian ketogeenisesta ruokavaliohoidosta. Lue lisää epilelepsialiiton podcastista.

Lue lisää

Harvinaisten sairauksien päivä 2022

Kansainvälistä harvinaisten sairauksien päivää vietetään vuosittain 28. helmikuuta. Lue lisää synnynnäisistä aineenvaihduntahäiriöistä ja ravitsemuksen merkityksestä.

Lue lisää

Kansainvälinen epilepsiapäivä 14. helmikuuta

Kansainvälisen epilepsiapäivän tavoitteena on lisätä epilepsiatuntemusta sairautena ja lisätä tietoisuutta elämänlaadun parantamisesta.

Lue lisää

Muutoksia Nutridrink valikoimissa

Päivitämme tuotevalikoimaamme Nutridrink-tuotteissa. Syksyllä toimme markkinoille uuden Nutridrink 2.0:n. Selkeyttääksemme valikoimaamme olemme samassa yhteydessä poistaneet Nutridrink Protein Metsämarjan ja Aprikoosin valoikoimistamme.

Lue lisää

Professori Hilkka Soininen palkittiin työstään Alzheimerin taudin parissa

Professori Hilkka Soininen Itä-Suomen yliopistosta palkittiin arvostetulla kansainvälisellä palkinnolla työstään Alzheimerin taudin diagnosoinnissa, hoidossa ja ehkäisyssä.

Lue lisää
1 2 3 7
Tulosta