Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Uutiset ja artikkelit

Pysy ajan tasalla tuotteisiin, ravitsemuksiin ja sairauksiin liittyvistä uutisista ja tutkimuksista.

Tämä sivu sisältää tietoa ainoastaan Danone Oy:stä ja tuotteista, jotka liittyvät liiketoimintaamme. Uutisemme ja artikkelimme on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhtiön taloutta koskevissa asioissa, pyydämme vierailemaan emoyhtiömme Danonen kotisivuilla www.danone.com

Voit halutessasi tarkentaa hakua valitsemalla tuotemerkin ao. valikosta.

Lajittelu:

UUTUUS! Fortini +Mix Multi Fibre

Fortini +Mix Multi Fibre mangon-, omenan- ja porkkananmakuinen lasten täydennysravintovalmisteuutuus lanseerataan lokakuussa 2023.

Lue lisää

NutriJunior ja Nutrilon Standard -tuotteita poistuu valikoimastamme

Seuraavat tuotteet poistuvat valikoimastamme lokakuun 2023 aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Mikäli teillä herää kysymyksiä tai tarvitsette lisätietoja, älkää epäröikö olla yhteydessä meidän asiakaspalveluumme.

Lue lisää

Respifor poistuu valikoimastamme

Respifor poistuu valikoimastamme syyskuun aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Mikäli teillä herää kysymyksiä tai tarvitsette lisätietoja älkää epäröikö olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun.

Lue lisää

Nutridrink Juice Style on nykyään Nutridrink Jucy

Päivitämme Nutridrink-tuotesarjan ulkoasua syksyn aikana. Samassa yhteydessä Nutridrink Juice Style muuttuu Nutridrink Jucy:ksi. Nimenmuutoksen yhteydessä tuotesisältö sekä koodit pysyvät muuttumattomina.

Lue lisää

Nutridrink-pakkausten ilme uudistuu

Syksyllä 2023 Nutridrink pakkausten ilme uudistuu. Tuotteiden ravintosisältö ja maku pysyvät samoina. Tunnistat pullot jatkossakin lilasta korkista ja tutusta pullon muodosta.

Lue lisää

Danone on yksi HelsinkiMission pääyhteistyökumppaneista

Danone on mukana mahdollistamassa HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämisessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Järjestimme yhteistyössä HelsinkiMission kanssa kesäjuhlat palvelutalo Cecilian asukkaille.

Lue lisää
1 2 3 9
Tulosta