Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Uutiset ja artikkelit

Pysy ajan tasalla tuotteisiin, ravitsemuksiin ja sairauksiin liittyvistä uutisista ja tutkimuksista.

Tämä sivu sisältää tietoa ainoastaan Danone Oy:stä ja tuotteista, jotka liittyvät liiketoimintaamme. Uutisemme ja artikkelimme on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhtiön taloutta koskevissa asioissa, pyydämme vierailemaan emoyhtiömme Danonen kotisivuilla www.danone.com

Voit halutessasi tarkentaa hakua valitsemalla tuotemerkin ao. valikosta.

Lajittelu:

Ketogeeninen ruokavalio -podcast

Olemme Epilepsialiiton Hopeakumppani vuonna 2022. Yhteisenä tavoitteenamme on lisätä potilaiden tietoisuutta vaikean epilepsian ketogeenisesta ruokavaliohoidosta. Lue lisää epilelepsialiiton podcastista.

Lue lisää

Harvinaisten sairauksien päivä 2022

Kansainvälistä harvinaisten sairauksien päivää vietetään vuosittain 28. helmikuuta. Lue lisää synnynnäisistä aineenvaihduntahäiriöistä ja ravitsemuksen merkityksestä.

Lue lisää

Kansainvälinen epilepsiapäivä 14. helmikuuta

Kansainvälisen epilepsiapäivän tavoitteena on lisätä epilepsiatuntemusta sairautena ja lisätä tietoisuutta elämänlaadun parantamisesta.

Lue lisää

Muutoksia Nutridrink valikoimissa

Päivitämme tuotevalikoimaamme Nutridrink-tuotteissa. Syksyllä toimme markkinoille uuden Nutridrink 2.0:n. Selkeyttääksemme valikoimaamme olemme samassa yhteydessä poistaneet Nutridrink Protein Metsämarjan ja Aprikoosin valoikoimistamme.

Lue lisää

Professori Hilkka Soininen palkittiin työstään Alzheimerin taudin parissa

Professori Hilkka Soininen Itä-Suomen yliopistosta palkittiin arvostetulla kansainvälisellä palkinnolla työstään Alzheimerin taudin diagnosoinnissa, hoidossa ja ehkäisyssä.

Lue lisää

Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite on muuttunut

Muistathan huomioida päivittyneen osoitteen ollessasi meihin yhteydessä.

Lue lisää
Tulosta