Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Uutiset ja artikkelit

Nutricia pitää sinut ajantasalla tuotteita, ravitsemusta ja sairauksia käsittelevistä uutisista ja tutkimuksista.

Tämä sivu sisältää tietoa ainoastaan Nutricia Advanced Medical Nutritionista ja tuotteista, jotka liittyvät liiketoimintaamme. Uutisemme ja artikkelimme on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhtiön taloutta koskevissa asioissa, pyydämme vierailemaan emoyhtiömme Danonen kotisivuilla www.danone.com

Voit halutessasi tarkentaa hakua valitsemalla tuotemerkin ao. valikosta.

Lajittelu:

Nutricia Metabolics Research Fund

Nutricia tarjoaa mahdollisuutta hakea rahoitusta synnynnäisten aineenvaihduntasairauksien kliiniseen ravitsemukseen liittyvään tutkimukseen. Hae rahoitusta 26.10.2020 mennessä.

Lue lisää

Maailman allergiaviikko 29.6.-3.7.

Maailman allergiaviikkoa vietetään 29.6.-3.7. Tarkoituksemme on lisätä tietoisuutta allergioista ja edistää niiden tunnistamista.

Lue lisää

Käytännön vinkkejä terveydenhuollon ammattilaisille

Covid-19 vaatii terveydenhuollon ammattilaisilta todella paljon. Siksi haluammekin tarjota sinulle tietoa ja tukea myös omaan jaksamiseen.

Lue lisää

Apteekkien kotiinkuljetus – turvallinen vaihtoehto riskiryhmille

On tärkeää, että ruokavaliohoitoa pystytään toteuttamaan keskeytyksittä. Katso lista apteekeista, joilla on kotiinkuljetuspalvelu tai drive-in noutopiste.

Lue lisää

Olemme palveluksessanne – myös COVID-19 aikana

Olemme sitoutuneet tuotteidemme toimituksiin, laatuun ja palveluun tavanomaistakin vahvemmin COVID-19 -tilanteen kehittyessä.

Lue lisää

Uusi EU-asetus imeväisten valmisteista

Äidinmaidonkorvikkeiden, vieroitusvalmisteiden ja imeväisten kliinisten ravintovalmisteiden EU-lainsäädäntöä sovelletaan helmikuusta 2020 alkaen. Uudistuksen myötä muutoksia tulee mm. ravintosisältöihin.

Lue lisää
Tulosta