Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Uutiset ja artikkelit

Pysy ajan tasalla tuotteisiin, ravitsemuksiin ja sairauksiin liittyvistä uutisista ja tutkimuksista.

Tämä sivu sisältää tietoa ainoastaan Danone Oy:stä ja tuotteista, jotka liittyvät liiketoimintaamme. Uutisemme ja artikkelimme on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhtiön taloutta koskevissa asioissa, pyydämme vierailemaan emoyhtiömme Danonen kotisivuilla www.danone.com

Voit halutessasi tarkentaa hakua valitsemalla tuotemerkin ao. valikosta.

Lajittelu:

Lasten Fortini täydennysravintojuomat jatkossa ilman pilliä

Ensimmäiset pillittömät Fortini-tuotteet tulevat markkinoille maaliskuun puolivälistä alkaen. Muovipillien asteittainen poistuminen kaikissa pulloista tapahtuu vuoden 2021 ensimmäisen vuosipuolikkaan aikana.

Lue lisää

Asiakaspalvelu juhlapyhien aikana

Katso asiakaspalvelumme poikkeavat aukioloajat joulupyhien aikana.

Lue lisää

Uutta tutkimustietoa Souvenaidin vaikuttavuudesta

Uudet kliinisen LipiDiDiet-tutkimuksen tulokset osoittavat tilastollisesti merkitseviä eroja kognitioon, toimintakykyyn ja aivojen surkastumiseen.

Lue lisää

Uusia erityiskorvattavia tuotteita ketogeeniseen ruokavaliohoitoon

Jauhemaisten KetoCal 3:1 ja 4:1 -valmisteiden lisäksi saatavilla ovat nyt käyttövalmiit 200 ml pakkauksissa olevat, nestemäiset KetoCal 4:1 LQ- ja KetoCal 2.5:1 LQ MCT -valmisteet.

Lue lisää

Nutricia Metabolics Research Fund

Nutricia tarjoaa mahdollisuutta hakea rahoitusta synnynnäisten aineenvaihduntasairauksien kliiniseen ravitsemukseen liittyvään tutkimukseen. Hae rahoitusta 26.10.2020 mennessä.

Lue lisää

Maailman allergiaviikko 29.6.-3.7.

Maailman allergiaviikkoa vietetään 29.6.-3.7. Tarkoituksemme on lisätä tietoisuutta allergioista ja edistää niiden tunnistamista.

Lue lisää
Tulosta