Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Uutiset ja artikkelit

Nutricia pitää sinut ajantasalla tuotteita, ravitsemusta ja sairauksia käsittelevistä uutisista ja tutkimuksista.

Tämä sivu sisältää tietoa ainoastaan Nutricia Advanced Medical Nutritionista ja tuotteista, jotka liittyvät liiketoimintaamme. Uutisemme ja artikkelimme on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhtiön taloutta koskevissa asioissa, pyydämme vierailemaan emoyhtiömme Danonen kotisivuilla www.danone.com

Voit halutessasi tarkentaa hakua valitsemalla tuotemerkin ao. valikosta.

Lajittelu:

Pullot jatkossa ilman pilliä

Muovipillit poistuvat pulloista vuoden 2020 aikana. Pyrimme tekemään pakkauksistamme 100%:sti kierrätettäviä ja yksi tavoitteistamme on, että jokainen osa pakkauksistamme on uudelleen käytettävä, kierrätettävä tai kompostoitava vuoteen 2025 mennessä.

Lue lisää

Kansainvälinen epilepsiapäivä 10. helmikuuta 2020

Kansainvälisen epilepsiapäivän tavoitteena on lisätä epilepsiatuntemusta sairautena ja lisätä tietoisuutta elämänlaadun parantamisesta.

Lue lisää

Nutrilon Peptin saatavuus on muuttunut

Nutrician valmistama Nutrilon Pepti poistuu markkinoilta ja korvaavaksi tuotteeksi tulee Nutrilon Pepti Syneo TM. Saatavuudessa voi olla katkoksia. Nutrilon Pepti Syneolla TM on uusi nimi, tilausnumero sekä Kela-korvattavuus, joten lääkärin tulee tehdä reseptinvaihto.

Lue lisää

Maailman Alzheimer-päivä 21.9.

Päivän aikana pyritään kiinnittämään huomiota muistihäiriöistä kärsivien henkilöiden asemaan.

Lue lisää

Selvitys: Suomi saavuttaisi yli 500 miljoonan euron säästöt puuttumalla ikääntyneiden vajaaravitsemukseen

Silver Economy Forumissa julkaistu kustannuslaskelma osoittaa, että Suomen terveys- ja sosiaalijärjestelmä voisi saavuttaa 515 miljoonan euron vuotuiset säästöt, jos yhteiskunta puuttuisi sairauteen liittyvään vajaaravitsemukseen.

Lue lisää

Kysely: Lähes joka kolmas suomalainen huolissaan ikääntymisestä

Nutricia Medical teetti tutkimusyhtiö SynoIntilla laajan kyselyn, jossa selvitettiin suomalaisten suhtautumista ikääntymiseen.

Lue lisää
Tulosta