Nutricia on osa Danonea

Tietoa Danonesta

Danone on johtava elintarvikkeisiin ja kliinisiin ravintovalmisteisiin erikoistunut elintarvikealan yritys ja se koostuu yli 500 alaosastosta.

Missiona on luoda terveyttä ruoan aavulla niin monille kuin mahdollista. Tämän tavoitteen hyväksi työskentelee yli 1 850 työntekijää Alankomaissa ja yli 100 000 työntekijää koko maailmassa joka päivä. Lue lisää Danonen ja Nutrician maailmanlaajuisesta työstä osoitteessa nutricia.com

Nutricia osa Danone yritystä

One Planet. One Health.

Vuonna 2017 Danone julkisti uudistetun logonsa sekä ensimmäisen tunnuslauseensa: One Planet, One Health – Yhteinen maapallo, yhteinen terveys. Nämä sanat heijastavat sitä, että niin ihmisten kuin maapallon terveys kulkevat käsikädessä. Tämä kannustaa jokaista liittymään ”ruokavallankumoukseen”: liikkeeseen, jolla pyritään vaalimaan terveellisempiä ja kestävämpiä ruokailutottumuksia sekä juomistapoja.

 

Danonen visio

”Yhteinen maapallo, yhteinen terveys” heijastelee sitä mullistavaa henkeä, joka Danonella on aina vallinnut. Vuonna 1972 Danonen perustaja Antoine Riboud lausui: ”Meillä on vain yksi maapallo, ja me elämme vain kerran.” Nämä sanat synnyttivät vision, joka elää yhä: on luotava terveyttä yrityksen joka tasolle, yhteiselle maapallollemme ja eri sukupolville nyt ja tulevaisuudessa. Teemme joka päivä töitä tämän vision toteuttamiseksi.

Lue Danonen verkkosivuilta lisää terveyden edistämisen tavoitteestamme ja siihen sitoutumisesta

Danone-vastuullinen-markkinointi-Nutricia-Medical

Vastuullista markkinointia

Me Danonella haluamme ottaa vastuun omasta markkinoinnistamme. Paikallisten säännösten ja ohjeiden noudattamisen lisäksi olemme sitoutuneet noudattamaan Danonen markkinointipolitiikkaa, joka pitää sisällään myös lapsille viestimisen.

Lue lisää Danonen verkkosivuilta vastuullisesta markkinoinnistamme

Tuotteemme

Oletko terveydenhuoltoalan ammattilainen tai onko lääkäri/ravitsemusterapeutti suositellut sinulle tuotteitamme?

Nutricialla on laaja valikoima kliinisiä ravintovalmisteita ja tuotteita erilaisiin tarpeisiin ja sairauden asettamiin vaatimuksiin. Löydät alla olevasta linkistä koko tuoteportfoliomme.

Tutustu tuotteisiimme ja tuotetietoihimme tästä
Nutricia Medical täydennysravintovalmiste ja letkuravintovalmiste tuotevalikoima

Yrityksen omistus ja hallinto

Pohjoismaissa toimivat Danonen yritykset ovat Danone SA:n tytäryhtiötä. Lue lisää Danonesta ja yrityksen hallituksesta kansainväliseltä sivultamme.

www.danone.com