Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Terveydenhuollon ammattilaisille

Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatuilta sivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa, kokemusta ja materiaaleja kliinisestä ravitsemuksesta. Kaikki sivuilla olevat ladattavat ja tilattavat materiaalit on kehitetty tukemaan päivittäistä työtäsi – potilaan parhaaksi.

 

Kuvat ja materiaalit

Nutricia tarjoaa laajan valikoiman ladattavia ja tilattavia esitteitä, kuvia, videoita ja muuta materiaalia työsi tueksi.

Lue lisää

Nutricia Uutiskirje

Terveydenhuollon ammattilainen: sähköisen uutiskirjeemme tilaajana saat lisätietoa palveluistamme ja ajankohtaisista uutisista.

Lue lisää

Tuotteet ja tuotetietosivut

Tutustu koko tuoteportfolioomme ja katso tuote- ja sairauskohtaisia tuotetietoja.

Lue lisää

Ajankohtaista

Pysy ajan tasalla tuotteisiin, ravitsemuksiin ja sairauksiin liittyvistä uutisista ja tutkimuksista.

Lue lisää

Kuvapankki

Kuva-arkistoomme on koottu julkaisuvapaita tuotekuvia ja logoja hyödynnettäviksi kommunikoinnissa.

Lue lisää

Videot ja webinaarit

Haastatteluja ja kokemuksia alan johtavilta asiantuntijoilta, jotka esittelevät ajankohtaista tietoa eri sairausalueiden ja potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Lue lisää

Nutricia Academia

Nutricia Academia tarjoaa tutkimustuloksiin perustuvaa koulutusta ja foorumin terveydenhuollon ammattilaisten verkostoitumiselle.

Lue lisää