Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Nutricia Academia -koulutustilaisuudet

Tarjoamme ravitsemuskoulutusta lääkäreille, ravitsemusterapeuteille, sairaanhoitajille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille. Järjestämämme koulutukset voivat olla osa omia Nutricia Academia -tilaisuuksiamme, yhteistyötä ulkopuolisten luennoitsijoiden kanssa, erillisiä koulutustilaisuuksia tai maailmanlaajuisia webinaareja.

Nutricia Academia pyrkii lisäämään ravitsemuksen merkityksen tuntemusta ja tarjoamaan tutkimukseen perustuvaa koulutusta, joissa kliininen ravitsemus on osa potilaan hoitoa. Toimimme myös foorumina tieteellisille ja kliinisille verkostoille. Voit olla meihin yhteydessä, mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat saada lisätietoja Nutricia Academia -tapahtumistamme.

Koulutustilaisuudet allergiasta
Nutricia Congresses – verkkoluennot

Koulutustilaisuudet allergiasta

Osana Nutricia Academian koulutusta tarjoamme terveydenhuollon tarpeisiin räätälöityjä allergiakoulutustilaisuuksia. Tilaisuuksissa keskitytään äidinmaitoon pohjautuvaan tutkimukseen, äidinmaidon koostumukseen sekä lehmänmaitoallergian oireiden tunnistamiseen, diagnosointiin ja ruokavaliohoitoon. Päästäksemme mahdollisimman lähelle kliinistä käytäntöä kutsumme tarvittaessa tilaisuuksiin ulkopuolisia puhujia, kuten ravitsemusterapeutteja ja lääkäreitä, vahvistamaan koulutuksen agendaa.

Mahdollisia koulutusmuotoja:

  • Aamiaisseminaari
  • Lounaskokous
  • Myöhäinen iltapäiväkokous
  • Tapaaminen yhdessä toisten asiantuntijoiden kanssa
  • Koko päivän tapahtuma asiantuntijoiden kanssa case-tapauksia läpikäyden

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva koulutus. Tilaamalla uutiskirjeemme varmistat saavasi ajankohtaista tutkimustietoa, koulutus- ja tapahtumakutsuja.

Nutricia Congresses - verkkoluennot

Nyt voit osallistua tieteellisiin luentoihin, kun sinulla on aikaa; matkapuhelimellasi, tabletti-laitteellasi tai tietokoneellasi.

Nutricia Congresses-sivustolla voit seurata tieteellisiä luentoja eri aihepiireistä, kuten:

  • sairauteen liittyvä vajaaravitsemus
  • lasten kliininen ravitsemus
  • syöpä
  • epilepsia
  • ruoka-allergiat

Tilaamalla uutiskirjeemme varmistat saavasi ajankohtaista tutkimustietoa, koulutus- ja tapahtumakutsuja sekä tietoa tuotteistamme ja materiaaleistamme työsi tueksi.

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat saada lisätietoja tapahtumistamme, voit olla meihin yhteydessä.

Carina Kronberg-Kippilä

Medical Affairs Manager, Aikuiset ja lapset

carina.kronberg-kippila@danone.com+358 50 394 6706

Elli-Kaisa Sedergren

Specialized Nutritional Advisor

elli-kaisa.sedergren@danone.com+358 40 168 6606

Nutrician tiedeviestinnästä vastaavana toivon voivani olla avuksi, jotta voimme yhdessä tukea mahdollisimman hyvän ravitsemuksen toteutumista eri asiakasryhmillemme.

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Tuotteet ja tuotetietosivut

Tutustu koko tuoteportfolioomme ja katso tuote- ja sairauskohtaisia tuotetietoja.

Lue lisää

Kuvat ja materiaalit

Nutricia tarjoaa laajan valikoiman ladattavia ja tilattavia esitteitä, kuvia, videoita ja muuta materiaalia työsi tueksi.

Lue lisää

Sairaudet ja ravitsemus

Kliininen ravitsemus on tutkittua ravitsemushoitoa, ja sitä pidetään hyödyllisenä ja hyvin keskeisenä osana potilaan kokonaisvaltaista hoitoa.

Lue lisää