Tietoa meistä

Kliiniseen ravitsemukseen erikoistunut Nutricia on osa elintarvikkeita valmistavaa Danone-konsernia. Olemme keskittyneet tutkittuihin, kliinisiin ravintovalmisteisiin, jotka on kehitetty täyttämään sellaisten potilaiden ja yksilöiden tarpeet, joille tavallinen ruoka ei riitä tai sovi ravinnonlähteeksi.

Nutricia on kliinisen ravitsemuksen edelläkävijä Euroopassa. Olemme kehittäneet laajan ja ainutlaatuisen tuotevalikoiman eri potilasryhmille ja erilaisiin tarpeisiin. Haluamme tarjota sekä ratkaisuja että palveluja ravitsemushoidon tueksi.

Yhteistyössä lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten sekä omaishoitajien kanssa, haluamme parantaa potilaiden elämänlaatua nopeuttamalla toipumista ja tukemalla omatoimisuutta.

Lue lisää meistä

Historia

Vuodesta 1896 lähtien yrityksemme on ollut edelläkävijä tutkimukseen perustuvien ravintovalmisteiden innovoinnissa ja kehityksessä.

Lue lisää

Nutricia osa Danonea

Nutricia on osa Danone-konsernia.

Lue lisää

Nutrician Tutkimustyö

Innovatiiviset tuotteet perustuvat ravitsemuksen ja terveydenhuollon saralla tehtyyn uraauurtavaan tutkimustyöhön.

Lue lisää

Yhteystiedot

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme?

Lue lisää

Tuotteet ja tuotetietosivut

Oletko terveydenhuoltoalan ammattilainen tai onko lääkäri/ravitsemusterapeutti suositellut sinulle tuotteitamme?

Nutricialla on laaja valikoima kliinisiä ravintovalmisteita ja tuotteita erilaisiin tarpeisiin ja sairauden asettamiin vaatimuksiin. Löydät alla olevasta linkistä koko tuoteportfoliomme.

Tuotteet ja tuotetietosivut
Nutricia Medical täydennysravintovalmiste ja letkuravintovalmiste tuotevalikoima