Fortini Creamy Fruit

Fortini Creamy Fruit

Fortini Creamy Fruit on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Tuotetiedot

Fortini Creamy Fruit on lusikoitava käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Ravitsemuksellisesti täysipainoinen, joten soveltuu myös ainoaksi ravinnonlähteeksi. Sisältää aitoa hedelmää ja marjaa. Markkinoiden ainoa lusikoitava valmiste lapsille lisää vaihtelua ja parantaa hoitomyöntyvyyttä. Lisätyt prebiootit edistävät suoliston hyvinvointia. Sileä koostumus helpottaa nielemistä ja soveltuu käytettäväksi myös lapsille, joilla on nielemisvaikeuksia. Pieni kerta-annos vähentää hävikkiä.

Ominaisuudet

Runsaskuituinen ja -energiainen (1,5 kcal/ml) yli 1-vuotiaiden lasten lusikoitava täydennysravintovalmiste. Täysipainoinen, soveltuu ainoaksi ravinnoksi. Gluteeniton.

Indikaatiot

Sopii käytettäväksi ravitsemustukena lapsille, joilla on äkillinen lisääntynyt ravinnontarve: (korva-) infektiot, (kitarisa-, nielurisa-) leikkaukset, ripulointi, oksentelu, palovammat, vaikea trauma, sepsis, tai jotka tarvitsevat pitkäaikaista ravitsemushoitoa (esim. anoreksia, syöpä, synnynnäinen sydänvika, kystinen fibroosi). Sopii käytettäväksi myös lapsille, joilla on nielemisvaikeuksia sileän koostumuksen vuoksi.

Käyttö

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä.

Huomioitavaa

Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.

Maut

Kesähedelmä, Marja ja hedelmä.

Annostus

Täydennysravintona ravinnontarpeen mukaan 1–6 purkkia/vrk. Ainoana ravinnonlähteenä 1–12 -vuotiaille 8–13 purkkia/vrk.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Korvattavuus

Ei korvattava.

Tilaustiedot

Myynti: Apteekit Jakelu: Tamro Oyj

Fortini Creamy Fruit marja ja hedelmä
Tuotenumero 2487353

Fortini Creamy Fruit kesähedelmä
Tuotenumero 2487502

Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti

 

Vastaavat tuotteet

Fortini Multi Fibre

Fortini Multi Fibre

Fortini Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Lue lisää
Fortini Compact Multi Fibre

Fortini Compact Multi Fibre

Fortini Compact Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Lue lisää
Fortini Smoothie

Fortini Smoothie

Fortini Smoothie on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Lue lisää
Tulosta