Nutrician tuotevalikoima

29 huhtikuun 2024

Nutrician tuotevalikoima

Täydennysravintovalmisteiden tarkoituksenmukainen käyttö sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa saa aikaan merkittäviä hyötyjä.

  • Energiansaanti lisääntyy ja ruokahalu paranee
  • Täydennysravintovalmisteet auttavat vähentämään infektioita ja muita komplikaatioita
  • Elämänlaatu paranee

Täydennysravintovalmisteita käyttämällä saavutetaan myös yhteiskunnallisia kustannussäästöjä niin sairaala- kuin avohoidossa2. Hoitojaksot sairaalassa lyhenevät ja uusintahoitojaksot vähenevät. Lisäksi kotona asuvat, täydennysravintovalmisteita saavat potilaat tarvitsevat muita vähemmän terveydenhuollon palveluja1.

 

Lue lisää ja tutustu tuotteisiimme:

Fortini: ravitsemuksellisesti täysipainoisia, runsaasti energiaa sisältäviä ja käyttövalmiita täydennysravintovalmisteita lapsille.

  • Fortini Compact Multi Fibre: Lasten runsasenergiainen (2,4 kcal/ml) ja -proteiininen (5,7 g/100 ml) pienivolyyminen täydennysravintovalmiste lisääntyneeseen ravinnontarpeeseen.
  • UUTUUS! Fortini +Mix Multi Fibre: Lasten runsasenergiainen (1,5 kcal/1 ml) ja -proteiininen (4,5 g/100 ml) täydennysravintovalmiste lisääntyneeseen ravinnontarpeeseen. Sisältää hedelmiä ja kasviksia.

 

Nutridrink: kattava ja innovatiivinen valikoima täydennysravintovalmisteita on suunniteltu täyttämään erityiset ravitsemustarpeet.

  • Nutridrink Compact Protein: Tiivistetyssä muodossa oleva runsasproteiininen (14,6 g/100 ml) ja -energiainen (2,4 kcal/ml) täydennysravintovalmiste henkilöille, joiden energian ja proteiinin tarve on lisääntynyt.
  • UUTUUS! Nutridrink Jucy Plus: Runsasenergiainen (1.5 kcal/ml), rasvaton, mehumainen täydennysravintovalmiste henkilöille, joiden energian tarve on lisääntynyt.


Jaa artikkeli

Viitteet

Viitteet: 1. The Medical Nutrition International Industry (MNI). Better care through better nutrition: Value and effects of medical nutrition. 4th version, 2018.

2. VRN & THL. Ravitsemushoitosuositus. 2023.

Tulosta