Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Flocare Infinity

Tältä sivulta löydät olennaisia tietoja koskien Flocare Infinity syöttöpumppua sekä sen käyttöä.

Flocare Infinity -ravinnonsiirtolaitetta koskevissa asioissa (tilaus, huolto ja palautus) pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan yhteistyökumppaniimme Nordic Service Groupiin.

Lue lisää

Flocare Infinity III pumppu

Flocare Infinity III pumpun käyttöönotto.

Yleiskatsaus pumpun hallintaan.

Pumpun ohjelmointi.

Hälytykset.

Usein kysytyt kysymykset letkuravitsemuksesta

Flocare ravinnonsiirtopumpun tilaaminen?
Yhteistyökumppanimme Nordic Service Group vastaa Flocare Infinity -ravinnonsiirtopumppujen tilauksista, huolloista ja varaosista. Pumpun voi tilata puhelimitse p. 010 397 5404 tai sähköpostilla service.fi@nordicservicegroup.com. Flocare Infinity -syöttöpumpun saa käyttöön lainasopimuksella.
Ravinnonsiirtopumpulle ei ole enää tarvetta. Miten sen voi palauttaa?

Yhteistyökumppanimme Nordic Service Group vastaa Flocare Infinity -ravinnonsiirtopumppujen tilauksista, huolloista ja varaosista. Tarpeettoman pumpun voi palauttaa suoraan NSG:lle osoitteeseen Taivaltie 4, 01610 Vantaa

Letkuravintovalmisteen säilyvyys

Letkuravintovalmiste säilyy ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä (suljettu järjestelmä) huoneenlämmössä 24 tuntia. Avattu pakkaus (jos ravinnonsiirtolaitetta ei käytetä tai se on irrotettu) säilytetään suljettuna jääkaapissa enintään 24 tuntia. Kun pakkauksen kierrekorkki avataan, on tiputusaika 4-8 h. Tarkista tiputusaika pakkauksesta.

Voiko eri pakkauskoossa olevaa letkuravintovalmistettta käyttää, jos toista ei ole saatavilla?

Kyllä voi. 500 ml ja 1000 ml pakkauksissa oleva letkuravintovalmiste on täysin samaa valmistetta, pakkauskoko on vain eri.

Flocare-pumppu pitäisi lähettää määräaikaishuoltoon. Miten pitää toimia?

Yhteistyökumppanimme Nordic Service Group vastaa Flocare Infinity -ravinnonsiirtopumppujen tilauksista, huolloista ja varaosista. Huoltoa voi tiedustella puhelimitse p. 010 397 5404 tai sähköpostilla service.fi@nordicservicegroup.com.

Repun tilaaminen Infinity-pumpulle

Potilas/omainen voi tilata repun Nordic Service Groupista. Terveydenhuollon ammattilainen voi tilata repun Tamrosta. Tilausnumerot löytyvät täältä

Voiko eri pakkauskoossa olevaa letkuravintovalmistettta käyttää, jos toista ei ole saatavilla?

Kyllä voi. 500 ml ja 1000 ml pakkauksissa oleva letkuravintovalmiste on täysin samaa valmistetta, pakkauskoko on vain eri.

Letkuravintovalmiste on päässyt jäätymään. Voiko sitä vielä käyttää?

Emme suosittele käyttämään jäätynyttä letkuravintovalmistetta.

Hoitotarvikejakelulähetteet

Ravinnonsiirtoon tarvittavan välineistön potilas saa kunnan hoitotarvikejakelusta, jota varten hoitavan lääkärin tulee kirjoittaa ja edelleen toimittaa hoitotarvikelähete. Hoitotarvikejakelulähete tulee lähettää kirjallisena hoitavasta yksiköstä asiakkaan lähimpään hoitotarvikejakelupisteeseen. Hoitotarvikelähettessä tulee olla selkeästi tarvittavat tuotteet ja arvioitu tarve sekä hoitavan lääkärin allekirjoitus.

 

Lataa tästä malli

Flocare -ravinnonsiirtolaitteisto

Flocare -Infinity selkäreppu

• Repussa säädettävät remmit, joten se sopii kaiken kokoisille ja antaa vapauden liikkua
• Aikuisille musta malli ja lapsille sinipunainen lyhyemmillä remmeillä
• Reppu sisältää irrallisen muovitelineen, johon on helppo kiinnittää syöttöpumppu ja letkuravintovalmistepussi

Flocare -Infinity pöytäteline

• Muovinen pöytäteline, johon sopii Infinity-pumppu ja letkuravintovalmistepussi
• Tilausnumero 35782
• Tilaukset:
Nordic Service Group
puh. 010 397 5404
service.fi@nordicservicegroup.com

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Letkuravitsemus ja siedettävyys

Elimistöllä voi mennä muutama päivä letkuravitsemuksen totutteluun ja alussa voikin ilmetä siedettävyysongelmia. Letkuravintovalmisteen koostumus, lääkitys, hygienia tai annostelu ovat siedettävyyteen vaikuttavia tekijöitä (1,2).

Lue lisää

Asiantuntijoiden kokemuksia - p4-proteiiniseos käytännön potilastyössä

Lue terveydenhuollon ammattilaisten kertomia tarinoita potilaista, jotka ovat käyttäneet p4-proteiiniseosta sisältäviä Nutrison-valmisteita ja siitä, miten niiden käyttö on vaikuttanut heidän elämänlaatuunsa.

Lue lisää

Letkuravintovalmisteet

Tuotekohtaisia esitteitä, oppaita, videoita ja muuta materiaalia työsi tueksi.

Lue lisää