Maailman Syöpäpäivä 4.2.

5 helmikuun 2024

Maailman Syöpäpäivä 4.2.

Helmikuu on syöpäkuukausi ja Maailman syöpäpäivää on vietetty 4. helmikuuta vuodesta 2005 alkaen. Sen tarkoitus on lisätä tietoisuutta, sekä kannustaa yksilöitä, organisaatioita ja hallituksia ryhtymään toimiin syövän torjumiseksi.

Potilaslähtöinen tuotekehitys

Nutricialla on yli 125 vuoden asiantuntemus kliinisestä ravitsemuksesta, ja ymmärrämme asianamukaisen ravitsemuksellisen tuen merkityksen koko syöpämatkan ajan. Siksi teemme yhteistyötä potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja tutkijoiden kanssa kehittääksemme innovatiivisia, räätälöityjä ravitsemusratkaisuja ja -palveluita, jotka vastaavat syöpää sairastavien erityistarpeisiin.

Solunsalpaaja- ja sädehoito, lääkitys sekä syöpä itsessään voivat vaikuttaa siihen, että ruoka maistuu erilaiselta kuin aiemmin. Yleisiä hoitojen sivuvaikutuksia ovat karvas tai metallinen maku suussa, muut makuaistiin liittyvät vaihtelut sekä pahoinvointi ja suun kuivuminen. Jotkut kokevat tarvetta maustaa ruokia aiempaa enemmän heikentyneen makuaistin vuoksi, kun taas toiset voivat olla yliherkkiä mauille ja hajuille.

Neljä Nutridrink Compact Protein Sensations -makua on suunniteltu yhdessä syöpäpotilaiden kanssa vastaamaan heidän kokemiinsa aistimuutoksiin:

• Lämmittävä trooppinen inkivääri
• Viilentävä marjanmakuinen
• Viilentävä kurkku-lime
• Neutraali

Nämä täydennysravintovalmisteet on tarkoitettu syöpäpotilaiden kasvaneeseen proteiinintarpeeseen ja ravitsemustilan ylläpitoon. Ne vastaavat syöpäpotilaiden ruokahaluttomuuteeen sekä sairauden aiheuttamiin aistimuutoksiin.

Lue lisää tuotteista täältä.



Jaa artikkeli

Tulosta