Nutricia Global Virtual Conference 21.5.2021 ”Impacting health in the new norm with specialized nutrition”

Pandemia on tuonut mukanaan uusia haasteita maailmanlaajuisesti ja ravitsemuksesta on tullut tärkeämpää kuin koskaan. Nutricia haluaa olla terveydenhuollon ammattilaisten apuna ja tukena, jotta yhdessä voimme auttaa useampia potilaita saamaan hyvää ravitsemushoitoa.

Konferenssissa on mukana yli 60 kansainvälistä asiantuntijaa keskustelemassa ravitsemuksen tärkeästä roolista. Luennoilla on mielenkiintoisia aiheita sekä lasten että aikuisten ravitsemuksesta.

Aamun ohjelma on omistettu COVID-19-pandemialle. Luennoilla keskitytään tutkimusnäyttöön perustuvaan ravitsemukseen ja potilaiden kokemuksiin hoitopolun aikana. Lastentautien osiossa käsitellään, miten pandemia on vaikuttanut lasten kasvuun ja kehitykseen sekä katsaukseen, mitä hoitoratkaisuja on tulevaisuudessa.

Tauon aikana on mahdollisuus verkostoitua  ja osallistua eri keskustelufoorumeihin sekä esittää kysymyksiä suoraan asiantuntijoille.

Iltapäivän ohjelmassa on laajempia teemoja useissa rinnakkaisissa sessioissa. Aikuispotilaiden ravitsemusluentojen aiheina ovat mm. ikääntyminen ja ravitsemus, syöpä, kriittisesti sairaiden proteiinin tarve sekä kognitiiviset häiriöt ja ravitsemus.
Lasten ravitsemuksen osalta voit osallistua luentoihin, joissa aiheina ovat mm. valikoiva syöminen, uusi seulontatyökalu CP-lapsille, joilla on nielemisvaikeuksia sekä lehmänmaitoallergian diagnostiikka, suoliston mikrobiston merkitys varhaisessa kasvun vaiheessa ja synbioottien käyttö allergian ruokavaliohoidossa.

Mitä: Nutrician maailmanlaajuinen virtuaalikonferenssi ”Impacting health in the new norm with specialized nutrition”

Milloin: Perjantaina 21.5.2021 klo 12.00-19.15 (Suomen aikaa)

Missä: Maksuton virtuaalikonferenssi. Tutustu ohjelmaan tästä.

Rekisteröidy tästä

Valitse sinulle parhaiten sopivimmat aiheet ja luennot. Voit osallistua joko koko päivään tai sitten vain osaan siitä.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄTIETOA

Päivi Helle

Customer Care, Specialized Nutritional Advisor

paivi.helle@danone.com+358 40 355 6017