Fortini Smoothie

Fortini Smoothie

Fortini Smoothie on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Tuotetiedot

Fortini Smoothie on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Nutrician ainutlaatuinen Multi Fibre -ravintokuituseos tasapainottaa suoliston toimintaa. Ravitsemuksellisesti täysipainoinen, joten soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi 1–12 -vuotiaille. Sisältää 15 % aitoa marjaa ja hedelmää. Markkinoiden ainoa smoothiemainen valmiste lisää vaihtelua ja parantaa hoitomyöntyvyyttä. Täysipainoinen, soveltuu ainoaksi ravinnoksi. Saatavana reseptejä ja tarjouluvinkkejä, tuotteen voi pakastaa ja tarjoilla vaikka mehujäänä.

Ominaisuudet

Runsaskuituinen ja -energiainen (1,5 kcal/ml) yli 1-vuotiaiden lasten hedelmäinen täydennysravintovalmiste. Ravitsemuksellisesti täysipainoinen. Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Indikaatiot

Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi lapsille, joilla on äkillinen lisääntynyt ravinnontarve: (korva-) infektiot, (kitarisa-, nielurisa-) leikkaukset, ripulointi, oksentelu, palovammat, vaikea trauma, sepsis, tai jotka tarvitsevat pitkäaikaista ravitsemushoitoa (anoreksia, syöpä, synnynnäinen sydänvika, neuropsykiatriset häiriöt, kystinen fibroosi).

Käyttö

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Huomioitavaa

Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan. Tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille.

Maut

Kesähedelmä, Marja ja hedelmä.

Annostus

Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa/vrk, ainoana ravintonnonlähteenä 1–12-vuotiaille 4–6 pulloa/vrk. Alle 2-vuotiaille käytetään varoen yli 4 pulloa/vrk ravintokuitusisällön vuoksi.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Korvattavuus

Ei korvattava.

Tilaustiedot

Myynti: Apteekit Jakelu: Tamro Oyj

Fortini Smoothie kesähedelmä
Tuotenumero 2067858

Fortini Smoothie marja ja hedelmä
Tuotenumero 2069805

Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti

Vastaavat tuotteet

Fortini Multi Fibre

Fortini Multi Fibre

Fortini Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Lue lisää
Fortini Compact Multi Fibre

Fortini Compact Multi Fibre

Fortini Compact Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Lue lisää
Fortini Creamy Fruit

Fortini Creamy Fruit

Fortini Creamy Fruit on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Lue lisää
Tulosta