Käytännön vinkkejä terveydenhuollon ammattilaisille

22 huhtikuun 2020

Käytännön vinkkejä terveydenhuollon ammattilaisille

Covid-19 vaatii terveydenhuollon ammattilaisilta todella paljon. Siksi haluammekin tarjota sinulle tietoa ja tukea myös omaan jaksamiseen.
Tästä lyhyestä ja maksuttomasta kirjasesta löydät käytännön vinkkejä omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista huolehtimiseen kiireen keskellä. Kirjanen on englanninkielinen: Caring for professionals: Practical tips in difficult times

Löydät kirjasesta vinkkejä:

  • kuinka valmistautua tulevaan
  • kuinka toimia kriisin keskellä
  • mitä tapahtuu kun kriisi on ohi
  • lapsiarkeen

Lue 47 sivuinen kirjanen tästä 

Caring for professionals -kirjasesta välittyy hollantilaisten kirjoittajien pitkäaikainen kokemus koulutus- ja ohjausyhteistyöstä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Toivomme, että löydät kirjasesta vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua tänä haastavana aikana.

Ystävällisin terveisin,
Nutricia Medicalin väkiJaa artikkeli

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Koronavirus

Lue, kuinka voit auttaa itseäsi ja läheisiäsi koronavirukselta suojautumisessa. Lue myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää

Kuvat ja materiaalit

Nutricia tarjoaa laajan valikoiman ladattavia ja tilattavia esitteitä, kuvia, videoita ja muuta materiaalia työsi tueksi.

Lue lisää

Sairaudet ja ravitsemus

Kliininen ravitsemus on tutkittua ravitsemushoitoa, ja sitä pidetään hyödyllisenä ja hyvin keskeisenä osana potilaan kokonaisvaltaista hoitoa.

Lue lisää
Tulosta