Allergiaviikko 2020

29 kesäkuu 2020

Maailman allergiaviikko 29.6.-3.7.

Allergioiden määrä on maailmanlaajuisesti kasvussa. Tiesitkö, että 30-40 %:lla maailman väestöstä on allergiaa?1

Osa allergioista saattaa jäädä huomaamatta, kun taas toiset voivat olla hengenvaarallisia. Erityisesti ruoka-aineallergioiden, kuten lehmänmaitoallergian tunnistaminen voi olla haastavaa erilaisten oireiden takia. Lue lisää maitoallergiasta kotisivuiltamme.

Nutricia on viimeisen 40 vuoden aikana ollut edelläkävijä allergian ruokavaliohoidon kehityksessä. Tutkimusta on tehty monen johtavan terveydenhuollon asiantuntijan voimin ympäri maailmaa. Sivustollamme Nutricia World Allergy Week pääset seuraamaan johtavien terveydenhuollon ammattilaisten videoita ympäri maailmaa.

 

VIITTEET:
1. World Health Organization. White Book on Allergy 2011-2012 Executive Summary.Jaa artikkeli

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Sairaudet ja ravitsemus

Kliininen ravitsemus on tutkittua ravitsemushoitoa, ja sitä pidetään hyödyllisenä ja hyvin keskeisenä osana potilaan kokonaisvaltaista hoitoa.

Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Näiltä terveydenhuollon ammattilaisille suunnatuilta sivuilta löydät ajankohtaista tietoa, kokemusta ja materiaaleja kliinisestä ravitsemuksesta.

Kuluttajille ja läheisille

Tämä sivu on tarkoitettu diagnosoiduille potilaille, kuluttajille, läheisille ja omaishoitajille, jotka ovat saaneet tietoa Nutrician tuotteista terveydenhuollon ammattilaisten kautta.

Tulosta