Fortini täydennysravintojuomat jatkossa ilman pilliä

30 March 2021

Lasten Fortini täydennysravintojuomat jatkossa ilman pilliä

Visiomme “One Planet, One Health” mukaisesti haluamme kehittää kestävämpiä ratkaisuja, joiden vaikutus on myönteinen niin ihmisille kuin planeetallemme. Tämän vuoksi aloitimme 2020 pillien asteittaisen poistamisen aikuisten kliinisistä ravintojuomista. Nyt jatkamme kestävän kehityksen matkaa ja poistamme muovipillit lasten kliinisistä ravintojuomista.

Milloin muutos tapahtuu?
Muovipillit poistuvat Fortini-pulloistamme vuoden 2021 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Markkinoilla saattaa jonkin aikaa olla samanaikaisesti tuotteita sekä pillillä että ilman pilliä.

Miksi teemme muutoksen?
Heinäkuussa 2019 voimaan astuneen EU-direktiivin (EU) 2019/904 mukaisesti pillit tulee poistaa heinäkuuhun 2021 mennessä. Tämän myötä Nutricia tulee poistamaan muovipillit maailmanlaajuisesti.

Mitä tämä tarkoittaa minulle?
Jos parhaillaan käytätte Nutrician muovipillejä, toivomme teidän löytävän vaihtoehtoisen ratkaisun niille (esim. metalli/paperi/bambupillit) tai vaihtoehtoisesti kaatamaan juoman lasiin.

Mikäli teillä on lisää kysyttävää asiasta, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 02-2744111 tai osoitteeseen nutriciasuomi@danone.comJaa artikkeli

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Sairaudet ja ravitsemus

Kliininen ravitsemus on tutkittua ravitsemushoitoa, ja sitä pidetään hyödyllisenä ja hyvin keskeisenä osana potilaan kokonaisvaltaista hoitoa.

Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Näiltä terveydenhuollon ammattilaisille suunnatuilta sivuilta löydät ajankohtaista tietoa, kokemusta ja materiaaleja kliinisestä ravitsemuksesta.

Kuluttajille ja läheisille

Tämä sivu on tarkoitettu diagnosoiduille potilaille, kuluttajille, läheisille ja omaishoitajille, jotka ovat saaneet tietoa Nutrician tuotteista terveydenhuollon ammattilaisten kautta.

Tulosta