Muovipillit poistuvat

28 February 2020

Pullot jatkossa ilman pilliä

Osana Danone konsernia olemme mukana ”One Planet, One Vision” -ohjelmassa. Pyrimme tekemään pakkauksistamme 100%:sti kierrätettäviä ja yksi tavoitteistamme on, että jokainen osa pakkauksistamme on uudelleen käytettävä, kierrätettävä tai kompostoitava vuoteen 2025 mennessä.

 

Milloin muutos tapahtuu?
Vuoden 2020 aikana tulemme poistamaan muovipillit pulloistamme. Markkinoilla saattaa jonkin aikaa olla samanaikaisesti tuotteita sekä pillillä että ilman pilliä.

Miksi teemme muutoksen?
Heinäkuussa 2019 voimaan astuneen EU-direktiivin (EU) 2019/904 mukaisesti pillit tulee poistaa kevääseen 2021 mennessä. Tämän myötä Nutricia tulee poistamaan muovipillit koko aikuisten tuoteportfoliosta maailmanlaajuisesti.

Viimeisimpänä olemme tuoneet markkinoille pakkausinnovaation letkuravitsemusvalmisteille ja nyt työskentelemme sen eteen, että täydennysravintojuomien pullot olisivat ympäristöystävällisempiä; ensimmäisenä askeleena poistamme muovipillit.

Mitä tämä tarkoittaa minulle?
Jos parhaillaan käytätte Nutrician muovipillejä, toivomme teidän löytävän vaihtoehtoisen ratkaisun niille (esim. metalli/paperi/bambupillit) tai vaihtoehtoisesti kaatamaan juoman lasiin.
Mikäli teillä on lisää kysyttävää asiasta, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 02-2744111 tai osoitteeseen infosuomi@nutricia.comJaa artikkeli

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Sairaudet ja ravitsemus

Kliininen ravitsemus on tutkittua ravitsemushoitoa, ja sitä pidetään hyödyllisenä ja hyvin keskeisenä osana potilaan kokonaisvaltaista hoitoa.

Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Näiltä terveydenhuollon ammattilaisille suunnatuilta sivuilta löydät ajankohtaista tietoa, kokemusta ja materiaaleja kliinisestä ravitsemuksesta.

Kuluttajille ja läheisille

Tämä sivu on tarkoitettu diagnosoiduille potilaille, kuluttajille, läheisille ja omaishoitajille, jotka ovat saaneet tietoa Nutrician tuotteista terveydenhuollon ammattilaisten kautta.

Tulosta