Nutrician valmisteet ovat kliinisiä ravintovalmisteita ja tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa.

Näiltä sivuilta löydät lisätietoa ketogeenisesta ruokavaliohoidosta ja erilaisista valmisteistamme, kuten KetoCal. Valmisteistamme voi olla apua ruokavaliohoidon toteuttamiseen. Tämä sivusto ei korvaa yhteydenottoa lääkäriin, ravitsemusterapeuttiin tai hoitavaan yksikköön.

Nutrician valikoimissa on erilaisia kliinisiä ravintovalmisteita, joita voidaan käyttää ketogeenisen ruokavalion toteutuksessa tai lisänä. KetoCal-jauhe on tarkoitettu ketogeeniseen ruokavalioon. KetoCalin valmis rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinien oikeanlainen suhde helpottaa ketogeenisen ruokavalion koostamista ja toteuttamista. KetoCal on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja sitä käytetään ainoastaan ravitsemusterapeutin tai lääkärin ohjeen mukaan.

Ketocal jauhe

Ketocalin käyttö osaksi ruokavaliohoitoa

KetoCalia voidaan käyttää esimerkiksi juomana, välipalana tai korvaamaan kokonainen ateria. KetoCal-jauhe on käytössä nopea ja se on helppo sekoittaa veteen esim. shakerissa. Jauhe sekoitetaan veteen ohjeen mukaan, ravistetaan ja on valmis nautittavaksi. KetoCal-jauhe on sisällytettävissä myös moniin erilaisiin ruoka/leivontaresepteihin. KetoCal-jauhetta löytyy sekä neutraalin että vaniljan makuisena.

KetoCal-jauheet ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia. Niihin on lisätty pitkäketjuisia rasvahappoja (AA+DHA). KetoCal 4:1 sisältää myös kuitua. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen tai sinulle on suositeltu tuotteitamme, lue lisää Ketocalista täältä

 

MUITA VALMISTEITAMME KETOGEENISEN RUOKAVALION TUEKSI

Nutrician valikoimissa on myös erilaisia rasva-ja proteiinivalmisteita, kuten MCT-öljy, Liquigen, Calogen ja Protifar. Niitä voidaan käyttää ketogeenisen ruokavalion toteutuksessa tai lisänä. Kysy lisätietoja hoitavalta lääkäriltäsi. Valmisteita käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

Sinua saattaa myös kiinnostaa

ketogeeninen ruokavalio

Ketogeenista ruokavaliota voidaan käyttää vaikean epilepsian ruokavaliohoidossa.

Lue lisää

Miten ketogeeninen ruokavalio toimii?

Ketogeenisessä ruokavaliossa elimistö alkaa käyttää rasvaa energianlähteenä hiilihydraattien sijasta.

Lue lisää

Ketogeenisen ruokavaliohoidon eri muodot

Ketogeenisesta ruokavaliohoidosta on kehitelty erilaisia muotoja soveltumaan potilaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Lue lisää
Tulosta