Tehohoito- ja leikkauspotilaat

Tehohoito- ja leikkauspotilaat

Leikkaus- ja tehohoidon kehittyminen, asianmukainen ravitsemus, varhainen mobilisaatio ja parempi hoito ovat osaltaan nopeuttaneet potilaiden toipumista. Hoidon kehittymisen ansiosta potilaat pääsevät siirtymään vuodeosastolle ja kotiutumaan nopeammin. Teho- ja sairaalahoidon keston lyhentyessä myös hoitokustannukset pienenevät.

Tehohoito-osaston potilas monitori

Teho-osaston potilashoito ja ravitsemus

Ravitsemuksen merkitys

Kliinisen ravitsemushoidon alalla on tapahtunut tieteellistä edistystä. Optimaalisen ruokavaliohoidon merkitys tehohoito­potilaalle ymmärretään nyt aiempaa paremmin. Sekä kriittisesti sairaiden potilaiden ravitsemuksen hoitosuosituksissa että tehohoidon asiantuntijalausunnoissa on tuotu esiin, että potilaiden hoito ja ravitsemus edellyttää uutta, yksilöllistä lähestymistapaa.

Nutricia toivoo, että asianmukaisen ravitsemushoidon merkitys ymmärretään. Jatkamme edelleen tutkimustyötämme, kehitämme teknologiaamme ja tarjoamme innovatiivisia ravintovalmisteita tehohoito- ja leikkauspotilaiden spesifisiin tarpeisiin. Tuemme terveydenhuollon henkilöstöä tarjoamalla laajan valikoiman letkuravintovalmisteita ja letkuravitsemuksen toteutukseen soveltuvia laitteita, apuvälineitä ja palveluita, jotta potilaille pystytään tarjoamaan parasta mahdollista ruokavaliohoitoa.

Tuotteet ja tuotetietosivut

Oletko terveydenhuoltoalan ammattilainen tai onko lääkäri/ravitsemusterapeutti suositellut sinulle tuotteitamme?

Katso koko tuotevalikoimamme tästä

Nutricia Medical täydennysravintovalmiste ja letkuravintovalmiste tuotevalikoima