Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Videot ja webinaarit

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota haastatteluja ja kokemuksia alan johtavilta asiantuntijoilta, jotka esittelevät ajankohtaista tietoa eri sairausalueiden ja potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Katso kaikki tulevat webinaarimme

Nutricia Congresses

Nyt voit osallistua tieteellisiin luentoihin, kun sinulla on aikaa; matkapuhelimellasi, tabletti-laitteellasi tai tietokoneellasi.

Me Nutricialla uskomme ravitsemuksen olevan erittäin tärkeä ja monissa tilanteissa keskeinen osa potilaiden ruokavaliohoitoa. Nutrician innovaatiot perustuvat uraauurtaviin tutkimuksiin ravitsemuksen roolista sairauksien synnyssä ja hoidossa. Tieteelliseen näyttöön pohjautuvat tuotteemme tukevat potilaan ravitsemusta.

Nutricia Congresses -sivustolla voit seurata tieteellisiä luentoja eri aihepiireistä, kuten:

  • sairauteen liittyvä vajaaravitsemus
  • lasten kliininen ravitsemus
  • syöpä
  • epilepsia
  • ruoka-allergiat
Nutricia Congresses -sivustolle

Flocare Infinity III pumppu

Flocare Infinity III pumpun käyttöönotto.

Yleiskatsaus pumpun hallintaan.

Pumpun ohjelmointi.

Hälytykset.

Videot: Ikäihmisen toimintakyky ja ravitsemus

Lihasvoimarjoittelu ja hyvä ravitsemustila - resepti hyvään vanhuuteen

Ylilääkäri Jan Sundell (TYKS) kertoo videolla ravitsemuksen ja lihasvoimaharjoittelun merkityksestä ikäihmiselle. Sundell kertoo myös vajaaravitsemuksen tunnistamisesta ja hoidosta sekä paljastaa reseptin hyvän vanhuuteen.

Ikäihmisen toimintakyky ja ravitsemus - omassa kodissa on hyvä vanheta

Fysioterapeutti Henna Kurosen näkemyksiä siitä, miten ikäihmisen toimintakykyä voidaan ylläpitää ja tukea kotona. Käytännön vinkkejä ja harjoituksia kotihoidon henkilökunnan päivittäisen työn tueksi sekä ajatuksia ravitsemustilan kartoittamisen tärkeydestä.

Lasten ravitsemushoito

Katso tallenne viimeisimmästä webinaaristamme marraskuulta aiheesta "Optimaalisen ravitsemuksellisen hoidon tärkeys ADHD-lapsilla". Tallenne on englanninkielinen.

Allergian uusi aikakausi. Katso ohesta webinaarin tallenne. Tallenne on englanninkielinen.

Tuotekoulutukset

Nutridrink 2.0 -tuotekoulutus terveydenhuollon henkilöstölle.