Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Käyttövalmis runsasproteiininen letkuravintovalmiste. Sisältää liukenevaa ja liukenematonta ravintokuitua 15g/l. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Tuotetiedot

Käyttövalmis kliininen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu letkuruokintaan yli 12-vuotiaille, kun potilaan proteiinintarve on lisääntynyt. Sisältää monipuolisen normaalista ruuasta saatavaa kuitua vastaavan, suolistoa tasapainottavan MF6TM-ravintokuituseoksen ja luonnollista ruokaa vastaavan p4-proteiiniseoksen, joka koostuu neljästä toisiaan täydentävästä eläin- ja kasvikunnan proteiinista. Proteiinikoostumus parantaa myös valmisteen siedettävyyttä, koska p4-proteiiniseos tyhjenee pelkkää kaseiinia paremmin mahalaukusta. Erinomainen sydän- ja verisuoniterveyttä tukeva rasvakoostumus, jossa on välttämättömien rasvahappojen lisäksi lisättynä myös kalaöljyä, josta tulee suositusten mukainen määrä pitkäketjuisia rasvahappoja EPAa ja DHAta. Rasvoista osa MCT-öljynä tehostamaan imeytymistä. Nutrison Protein Plus sopii erityisesti muun muassa leikkaus- ja tehohoidossa oleville katabolisille potilaille.

Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Ominaisuudet

Käyttövalmis runsasproteiininen (63 g/l) letkuravintovalmiste, jossa liukenevaa ja liukenematonta ravintokuitua 15 g/l.

Indikaatiot

Tarkoitettu letkuruokintaan yli 12-vuotiaille, kun potilaan proteiinintarve on lisääntynyt. Erityisesti muun muassa leikkaus- ja tehohoidossa oleville katabolisille potilaille.

Käyttö

Letkuravintona. Pakkaus on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen. Tarkista valmisteen ulkonäkö ja käännä pakkausta muutaman kerran ylösalaisin. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Annostele huoneenlämpöisenä.

Huomioitavaa

Yli 12-vuotiaille. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.

Annostus

Potilaan energiatarpeen mukaan. Energiatiheys 1,28 kcal/ml.

Säilytys

Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Aseptisesti käsiteltynä valmiste säilyy avattuna ja ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä huoneenlämmössä korkeintaan 24h, muuten korkeintaan 8h. Avattu pakkaus suljetaan ja säilytetään jääkaapissa korkeintaan 24h.

Korvattavuus

Alempi erityiskorvausryhmä. Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504).

Tilaustiedot

Myynti: Apteekit Jakelu: Tamro Oyj

Nutrison Protein Plus Multi Fibre 500 ml muovipakkaus
Tuotenumero 2144749

Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti

Tulosta