Cubitan

Cubitan

Runsasproteiininen ravintovalmiste painehaavojen ja kroonisten haavojen hoitoon.

Tuotetiedot

Cubitan on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu kroonisista haavoista ja painehaavoista kärsivien henkilöiden ravisemushoitoon. Sisältää runsaasti proteiinia ja energiaa sekä arginiinia ja muita haavan paranemiselle tärkeitä ravintoaineita. Nopeuttaa tutkitusti painehaavojen paranemista.

Cubitan

Ominaisuudet

Runsasproteiininen (8,8 g/100 ml) ja -energiainen (1,24 kcal/ml) täydennysravintovalmiste kroonisten haavojen ja painehaavojen hoitoon. Gluteeniton.

Indikaatiot

Tarkoitettu kroonisista haavoista ja painehaavoista kärsivien henkilöiden ravisemushoitoon.

Käyttö

Käyttövalmis juoma maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Kaakaonmakuinen juoma maistuu myös lämmitettynä. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Huomioitavaa

Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan. Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Maut

Kaakao, mansikka ja vanilja.

Annostus

Lisäravintona 1 pullo 1. asteen painehaavoissa, 2 pulloa 2. asteen ja 3 pulloa 3. ja 4. asteen painehaavoissa vuorokauden aikana.

Säilytys

Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Korvattavuus

Ei korvattava.

Tilaustiedot

Myynti: Apteekit Jakelu: Tamro Oyj

Cubitan kaakao
Tuotenumero 2398998

Cubitan mansikka
Tuotenumero 2398840

Cubitan vanilja
Tuotenumero 2398691

Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti

Vastaavat tuotteet

Nutrison Advanced Cubison

Nutrison Advanced Cubison

Käyttövalmis letkuravintovalmiste kroonisten haavojen, erityisesti painehaavojen hoitoon. Sisältää kuitua sekä runsaasti arginiinia, antioksidantteja, seleeniä ja sinkkiä. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
Tulosta