Nutridrink PlantBased

Nutridrink PlantBased

Nutridrink PlantBased on runsasenergiainen (300 kcal) ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen, kasvipohjainen täydennysravintovalmiste. Se on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon potilaille, jotka noudattavat kasvisruokavaliota. Sopii myös maitoproteiiniallergisille. Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää 12 g proteiinia (herne- ja soijaproteiini-isolaatti).

Tuotetiedot

Osto- ja tilaustiedot

Osta lähimmästä apteekistasi.

Terveydenhuollon ammattilainen: tilaa Tamrosta, tilaustiedot tästä

Nutridrink PlantBased

Ominaisuudet

Runsasenergiainen (300 kcal) täydennysravintovalmiste. Sisältää 12 g proteiinia (herneestä ja soijasta). Vegaaninen, maidoton, gluteiiniton, halal-sertifioitu.

Käyttötarkoitus

Tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon potilaille, jotka noudattavat kasvisruokavaliota. Sopii myös maitoproteiiniallergisille. Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Käyttö

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Mokanmakuinen juoma maistuu myös lämmitettynä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen yli 3-vuotiaille lapsille lääkärin tai ravitsemusterapeutin valvonnassa.

Huomioitavaa

Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.

Maut

Mokka ja mango-passionhedelmä

Annostus

Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa/vrk tai ainoana ravinnonlähteenä 5-7 pulloa/vrk.

Säilytys

Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Korvattavuus

Ei korvattava.

Tilaustiedot

Nutridrink PlantBased Mokka 200 ml
Tuotenumero 2185650

Nutridrink PlantBased Mango-passion 200 ml
Tuotenumero 2185809

Tamro Oyj:n asiakaspalvelu

puh: 020-445 3300
asiakaspalvelu@tamro.com
Avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-15

Tamro Portti

Tamro Online

Myynti: Apteekit Jakelu: Tamro Oyj
Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti

Produktinformation på svenska: www.nutricia.se.

Vastaavat tuotteet

Nutridrink Compact

Nutridrink Compact

Energiatiivis ravintosisältö pienessä 125 ml pullossa.

Lue lisää
Nutridrink Compact Fibre

Nutridrink Compact Fibre

Runsaskuituinen tiivistetyssä muodossa (125 ml) oleva käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon. Compact Fibreen lisätyt prebioottiset ravintokuidut tukevat bifidobakteerien kasvua suolistossa, ja siten normalisoivat suoliston toimintaa.

Lue lisää
Nutridrink Protein

Nutridrink Protein

Runsaasti proteiinia sisältävä käyttövalmis kliininen ravintovalmiste (200 ml). Tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon.

Lue lisää
Tulosta