Nutridrink

Nutridrink-sarjan käyttövalmiilla täydennysravintovalmisteilla voidaan tehokkaasti lisätä potilaiden ravinnonsaantia. Kaikki Nutridrink-tuotteet ovat kliinisiä ravintovalmisteita. Monet sopivat ainoaksi ravinnoksi, kun taas toiset on tarkoitettu täydentämään normaalia ruokavaliota.

nutridrink

Nutridrink PlantBased

Tuotetiedot

Nutridrink PlantBased on runsasenergiainen (300 kcal) ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen, kasvipohjainen täydennysravintovalmiste. Se on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon potilaille, jotka noudattavat kasvisruokavaliota. Sopii myös maitoproteiiniallergisille. Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää 12 g proteiinia (herne- ja soijaproteiini-isolaatti).

Lue lisää
nutridrink

Nutridrink 2.0

Tuotetiedot

Runsasenergiainen (2,0 kcal/ml) ja -proteiininen (10 g/100 ml) vähälaktoosinen täydennysravintovalmiste. Käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian ja proteiinin tarve on lisääntynyt.

Lue lisää
nutridrink

Nutridrink Protein

Tuotetiedot

Runsaasti proteiinia sisältävä käyttövalmis kliininen ravintovalmiste (200 ml). Tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon.

Lue lisää
nutridrink

Nutridrink Multi Fibre

Tuotetiedot

Runsasenergiainen ja runsaskuituinen.

Lue lisää
nutridrink

Nutridrink Juice Style

Tuotetiedot

Runsasenergiainen, rasvaton, mehumainen koostumus.

Lue lisää
nutridrink

Nutridrink

Tuotetiedot

Runsasenergiainen, sopii tyhjennysruokavalioon (poislukien kaakaonmakuinen, joka sisältää luontaisesti kuitua 0,6 g).

Lue lisää
nutridrink

Nutridrink Compact Protein

Tuotetiedot

Runsaasti proteiinia sisältävä, tiivistetyssä muodossa (125 ml) oleva käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon. Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Sopii myös nesterajoitteisille tiiviin koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta.

Lue lisää
nutridrink

Nutridrink Compact Fibre

Tuotetiedot

Runsaskuituinen tiivistetyssä muodossa (125 ml) oleva käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon. Compact Fibreen lisätyt prebioottiset ravintokuidut tukevat bifidobakteerien kasvua suolistossa, ja siten normalisoivat suoliston toimintaa.

Lue lisää
nutridrink

Nutridrink Compact

Tuotetiedot

Energiatiivis ravintosisältö pienessä 125 ml pullossa.

Lue lisää
Tulosta