Nutricia PreOp

Nutricia PreOp

Preoperatiivisen käyttöön kehitetty ravintovalmiste.

Tuotetiedot

Nutricia preOp on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu annettavaksi suunniteltuun leikkaukseen tuleville potilaille sekä leikkausta edeltävänä iltana että kaksi tuntia ennen esilääkitystä. Nutricia preOp tyhjenee mahalaukusta 90 minuutissa. Se muuttaa potilaan aineenvaihdunnan paastotilanteesta energian varastoimiseen ja ylläpitää hiilihydraattivarastoja. Nutricia preOp alentaa leikkauksen jälkeistä insuliiniresistenssiä sekä vähentää janon, nälän ja tuskaisuuden tunnetta ennen leikkausta. Se myös parantaa leikkauksen jälkeistä subjektiivista hyvänolon tunnetta ja lyhentää tietyillä potilasryhmillä sairaalahoitoaikaa.

Ominaisuudet

Runsaasti hiilihydraatteja (12,5%) sisältävä juoma, joka on kehitetty annettavaksi ennen suunniteltuja leikkauksia.

Indikaatiot

Tarkoitettu annettavaksi suunniteltuun leikkaukseen tuleville potilaille sekä leikkausta edeltävänä iltana että kaksi tuntia ennen esilääkitystä.

Käyttö

Nutricia preOp on käyttövalmis ja maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Yhden pullon juomiseen ei pitäisi käyttää 10–15 minuuttia kauempaa, jotta saadaan aikaan tavallista ruoka-annosta vastaava insuliinivaikutus. Jos edellinen leikkaus pitkittyy tai väliin tulee akuutti päivystysleikkaus, Nutricia PreOpia voidaan juoda yksi 200 ml:n pullo kerran tunnissa, kunhan juoman lopettamisesta esilääkitykseen on aina aikaa kaksi tuntia. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna.

Huomioitavaa

Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan. Ei sovellu imeväisille. Käytetään varoen lapsille, raskaana oleville ja diabeetikoille.

Maut

Neutraali.

Annostus

Hiilihydraattien täydentämisannos 4 x 200 ml leikkauspäivää edeltävänä iltana. Preoperatiivinen annos 2 x 200 ml 2 tuntia ennen esilääkitystä.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa korkeintaan 24 tuntia. Parasta ennen -päiväys on merkitty pakkaukseen.

Korvattavuus

Ei korvattava.

Tilaustiedot

Myynti: Apteekit Jakelu: Tamro Oyj

Nutricia preOp
Tuotenumero 2086627

Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti

Tulosta