Nutrison reseptipäivitys

Huhtikuussa 2024 Nutrison, Nutrison Energy, Nutrison Multi Fibre ja Nutrison Energy Multi Fibre -tuotteiden reseptit päivittyvät. Tuotteet tulevat jatkossa sisältämään uuden kasviproteiinipitoisemman p4-proteiinikoostumuksen, sekä enemmän vitamiineja. Tuotteiden pakkauskoot ja tilausnumerot muuttuvat reseptipäivityksen yhteydessä.

Tilaa koulutustallenne

Mikäli haluat kuulla lisää reseptipäivityksestä voit tilata koulutustallenteen käyttöösi. Koulutustallenne kestää 10 minuuttia ja siinä käydään läpi miten Nutrison perusvalmisteiden resepti on muuttunut ja mitä se käytännössä tarkoittaa.

Saat tallenteen käyttöösi laittamalla sähköpostia osoitteeseen nutriciasuomi@danone.com. Lähetämme linkin tallenteeseen sähköpostitse.

Suositusten mukaisempi ja ympäristöystävällismepi

Uusi kasviproteiinipitoisempi p4-proteiiniseos koostuu suurimmaksi osin herneproteiini-isolaatista ja soijaproteiini-isolaatista. Kasviproteiinipitoinen korkealaatuinen p4-proteiiniseos
ei koaguloidu tukien siedettävyyttä, lihaksistoa sekä immuniteettia1,2.

Kasviproteiinipitoisemmalla p4:llä siirrytään kohti planetaarisen ruokavalion mukaisia suosituksia3. Suosimalla kasvipohjaisia proteiineja pienennämme myös tuotteiden hiilijalanjälkeä.

Enemmän vitamiineja

Sisältää viimeisimpien ESPEN-suositusten mukaisen määrän D-vitamiinia4. Korkeampi pitoisuus D-vitamiinia auttaa ehkäisemään D-vitamiinipuutoksia, jotka ovat yhteydessä heikentyneeseen immuunitoimintaan4,5. Valmisteiden B- ja C-vitamiinipitoisuudet on myös päivitetty viimeisimpien ohjeistusten mukaisiksi.

Uudet pakkauskoot ja tilausnumerot

Nutrison, Nutrison Energy, Nutrison Multi Fibren ja Nutrison Energy Multi Fibren reseptien päivittyessä tuotteiden pakkauskoot muuttuvat ja Tamron tilausnumerot päivittyvät. Jatkossa valmisteista on saatavilla seuraavat pakkauskoot:

Uudet tuotetietosivut

Katso uudet tuotetietosivut ja päivitetyt ravintosisällöt alta:

 

Nutrison

Nutrison Multi Fibre 

Nutrison Energy

Nutrison Energy Multi Fibre

Nutrison materiaalit

Ota käyttöösi päivitetty Nutrison esite ja taskukortti. Terveydenhuollon ammattilaisena voit ladata ja käyttää materiaaleja maksutta. Alla olevista linkeistä pääset näkemään ja lataamaan materiaalit käyttöösi.

 

Nutrison esite

Nutrison taskukortti

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Letkuravitsemus ja siedettävyys

Elimistöllä voi mennä muutama päivä letkuravitsemuksen totutteluun ja alussa voikin ilmetä siedettävyysongelmia. Letkuravintovalmisteen koostumus, lääkitys, hygienia tai annostelu ovat siedettävyyteen vaikuttavia tekijöitä (1,2).

Lue lisää

Nolla-toleranssi siedettävyysongelmille

Etsitkö potilaallesi letkuravintovalmistetta, joka on hyvin siedetty? Kaikki letkuravintovalmisteet eivät ole samanlaisia!

Lue lisää

Letkuravintovalmisteet

Tuotekohtaisia esitteitä, oppaita, videoita ja muuta materiaalia työsi tueksi.

Lue lisää

Viitteet

1. Kuyumcu S. et al.J Parenter Enteral Nutr. 2015; 39(5):544-51. 2. Goelen N. et al. Clin Nutr. 2021;40(5)2663-72. 3. Willett W. et al. Lancet 2019;10170:447-92. 4. Berger MM, et al Clin Nutr. 2022; 41(6):1357-1424. 5. Wimalawansa SJ. Nutrients. 2023; 15(17): 3842.