Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Nutridrink-valikoima

Useita eri vaihtoehtoja ja koostumuksia erilaisiin tarpeisiin

Täydennysravintovalmisteiden maulla ja koostumuksella on tärkeä merkitys, kun pyritään varmistamaan potilaiden ruokavaliohoidon jatkuvuus ja se, että he käyttävät tuotteita lääkärin, hoitajan tai apteekkihenkilökunnan suositusten mukaisesti. 10

Nutrician tuotevalikoimasta löytyy niin juotavia kuin lusikoitavia vaihtoehtoja, maitopohjaisia ja mehupohjaisia tuotteita sekä erityisesti määrättyjen sairauksien ruokavaliohoitoon tarkoitettuja valmisteita. Katso alta täydennysravintovalmiste-esite, josta löydät koko valikoiman, tuotteiden käyttötarkoitukset ja kohderyhmät.

Täydennysravintojuomia tulee nauttia koko terveydenhuollon ammattilaisen suosittelema määrä, jotta varmistetaan ruokavaliohoidon hyödyt. Olemme koonneet alle myös listan vinkkejä, joilla voit tukea asiakkaittesi ruokavaliohoitoa.

 

Nutricia Nutridrink täydennysravintovalmiste valikoima

5 vinkkiä, miten tukea täydennysravintovalmisteiden käyttöä

  • Täydennysravintovalmisteita voidaan käyttää normaalin ruoan lisänä.
    • Sopii nautittavaksi joko aterioiden välissä tai osana ateriaa.
  • Useita eri makuvaihtoehtoja – pitipä asiakas sitten kaakaosta, vaniljasta tai hedelmistä.
    • Uutuutena neljän pullon makupakkaus, jossa on kolmea eri makua. Suunniteltu helpottamaan eri makuihin tutustumista.
  • Kylmänä tai lämpimänä.
    • Juomat ovat parhaimmillaan jääkaappikylminä, mutta vaihtelua voi tuoda esimerkiksi pakastamalla juomia jäätelöksi tai mehujääksi.
    • Täydennysravintojuomia voi myös lämmittää (kuitenkin max. 70oC, sillä keitettäessä voidaan menettää joitakin vitamiineja).
  • Useita eri tarjoiluehdotuksia.
  • Vaihtoehtona pieni pullokoko.
    • Nutridrink Compact Protein 125 ml sopii erityisesti niille, jotka eivät jaksa tai voi juoda suurempia määriä kerralla. 40 % vähemmän juotavaa, mutta sama määrä energiaa ja proteiinia kuin 200 ml Nutridrink Proteinissa.
Nutridrink Compact Protein

Tuotetietoa ja tukimateriaalia työsi tueksi

Olet ammattilaisena tärkeässä roolissa asiakkaiden ruokavaliohoidon ohjauksessa. Nutricia tukee tätä tärkeää tehtävää tarjoamalla koulutusta ja tukimateriaaleja apteekin henkilökunnalle. Alla olevista linkeistä voit ladata ja käyttää maksutta esitteitä, kuvia ja videoita. Ota rohkeasti yhteyttä alueesi tuotespesialistiin saadaksesi lisätietoja tuotteista, tulostettuja esitteitä tai sopiaksesi tuotekoulutuksista tai apteekkikampanjoista.

Täydennysravinto-valmisteet

Tuotekohtaisia esitteitä, oppaita, videoita ja muuta materiaalia työsi tueksi.

Katso ja lataa materiaaleja

Apteekkimateriaalit

Apteekeille suunnattuja markkinointi- ja esillelaittomateriaaleja.

Katso ja lataa materiaaleja

Tuotteet ja tuotetietosivut

Tutustu koko tuoteportfolioomme ja katso tuote- ja sairauskohtaisia tuotetietoja.

Tuotetietosivuille

Yhteystiedot

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme?

Ota meihin yhteyttä

Apteekkiedustajat

Toni Alsila

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Satakunta, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Ahvenanmaa

toni.alsila@danone.com+358 400 246 835

Elina Pehkonen

Kymenlaakson hyvinvointialue, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

elina.pehkonen@danone.com+358 400 317 101

Niina Tirkkonen

Pirkanmaan hyvinvointialue, Keski-Suomen hyvinvointialue, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohjanmaan hyvinvointialue, Etelä-Savon hyvinvointialue, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue, Etelä-Karjalan hyvinvointialue

niina.tirkkonen@danone.com+358 400 106 312

Kirsi Nyyssönen

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Pohjois-Karjalan hyvinvointialue, Lapin hyvinvointialue, Kainuun hyvinvointialue

kirsi.nyyssonen@danone.com+358 403 000 772

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Heikentynyt ruokahalu

Terveellinen ruokavalio on olennaista hyvän terveyden ylläpitämiseksi. Valitettavasti, sairastaminen voi vaikuttaa riittävään ravinnonsaantiin.

Lue lisää

Fyysinen hauraus ja sairauteen liittyvä vajaaravitsemus

Vajaaravitsemus voi vaikuttaa hyvinvointiin, terveyteen ja toimintakykyyn. Hyvä ravitsemustila on terveyden ylläpidon ehdoton edellytys.

Lue lisää

Aistimuutokset syöpäpotilailla

Jopa 70 % syöpäpotilaista kokee aistimuutoksia hoitojen aikana, joka voi johtaa vajaaravitsemuksen kehittymiseen.

Lue lisää

Souvenaid

Varhaista Alzheimerin tautia sairastavilla voi erityisiä ravinnon tarpeita täydentää yli 20 vuotta tutkitulla Souvenaidilla

Lue lisää

Vitteet

1. Better Care through better nutrition: value and effects of medical nutrition. MNI Evidence Dossier. 2018.
2. Neelemaat F, Bosmans JE, Thijs A et al.  Clin Nutr 2012; 31:183-190.
3. Cawood AL, Elia M, Stratton RJ. Ageing Res Rev. 2012; 11:278-96.
4. Gariballa S, Forster S. J Am Geriatr Soc 2007; 55:2030-2034.
5. Fried, LP et al. Frailty in older adults: Evidence for a Phenotype. J Gerontol Med Sci 2001 56A(3): M146-M156.
6. Collard RM et al. Prevalence of frailty in community-dwelling older persons: A Systematic review. J Am Geriatric Soc 2012; 60(8): 1487-92.
7. Costanzo L, Cesari M, Ferrucci L et al. Predictive Capacity of Frailty Phenotype Toward Patterns of Disability Identified Using Latent Class Analysis. JAm Med Dir Assoc. 2019 Feb 13. S1525-8610(18)30727-8.
8. Ritt M, Gaßmann KG, Sieber CC.  Z Gerontol Geriatr. 2016 Oct;49(7):567-572.
9. Makary MA et al.  J Am Coll Surg 2010; 210: 901-8.
10. National Institute for Health and Clinical Excellence (NICE). Clinical guideline 32.London: NICE, 2006.
11. Nordic Nutrition Recommendations, 2012.
12. Joosten E. & Vander Elst B. Aging 2001;13(5): 391-394.
13. Morley JE, Vellas B, Abellan van Kan G et al. JAMDA 2013;14:392-397.
14. Tieland M, van de Rest O, Dirks ML, et al.  J Am Med Dir Assoc. 2012;13:720–726.

Tulosta