Nutridrink-valikoima
Täydennysravintovalmisteiden maulla ja koostumuksella on tärkeä merkitys, kun pyritään varmistamaan potilaiden ruokavaliohoidon jatkuvuus ja se, että he käyttävät tuotteita lääkärin, hoitajan tai apteekkihenkilökunnan suositusten mukaisesti. 10
Nutrician tuotevalikoimasta löytyy niin juotavia kuin lusikoitavia vaihtoehtoja, maitopohjaisia ja mehupohjaisia tuotteita sekä erityisesti määrättyjen sairauksien ruokavaliohoitoon tarkoitettuja valmisteita. Katso alta täydennysravintovalmiste-esite, josta löydät koko valikoiman, tuotteiden käyttötarkoitukset ja kohderyhmät.
Täydennysravintojuomia tulee nauttia koko terveydenhuollon ammattilaisen suosittelema määrä, jotta varmistetaan ruokavaliohoidon hyödyt. Olemme koonneet alle myös listan vinkkejä, joilla voit tukea asiakkaittesi ruokavaliohoitoa.
Olet ammattilaisena tärkeässä roolissa asiakkaiden ruokavaliohoidon ohjauksessa. Nutricia tukee tätä tärkeää tehtävää tarjoamalla koulutusta ja tukimateriaaleja apteekin henkilökunnalle. Alla olevista linkeistä voit ladata ja käyttää maksutta esitteitä, kuvia ja videoita. Ota rohkeasti yhteyttä alueesi tuotespesialistiin saadaksesi lisätietoja tuotteista, tulostettuja esitteitä tai sopiaksesi tuotekoulutuksista tai apteekkikampanjoista.
Tuotekohtaisia esitteitä, oppaita, videoita ja muuta materiaalia työsi tueksi.
Katso ja lataa materiaalejaApteekeille suunnattuja markkinointi- ja esillelaittomateriaaleja.
Katso ja lataa materiaalejaTutustu koko tuoteportfolioomme ja katso tuote- ja sairauskohtaisia tuotetietoja.
TuotetietosivuilleVarsinais-Suomen hyvinvointialue, Satakunta, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Ahvenanmaa
toni.alsila@danone.com+358 400 246 835Kymenlaakson hyvinvointialue, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
elina.pehkonen@danone.com+358 400 317 101Pirkanmaan hyvinvointialue, Keski-Suomen hyvinvointialue, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohjanmaan hyvinvointialue, Etelä-Savon hyvinvointialue, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
niina.tirkkonen@danone.com+358 400 106 312Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Pohjois-Karjalan hyvinvointialue, Lapin hyvinvointialue, Kainuun hyvinvointialue
kirsi.nyyssonen@danone.com+358 403 000 772Terveellinen ruokavalio on olennaista hyvän terveyden ylläpitämiseksi. Valitettavasti, sairastaminen voi vaikuttaa riittävään ravinnonsaantiin.
Lue lisääVajaaravitsemus voi vaikuttaa hyvinvointiin, terveyteen ja toimintakykyyn. Hyvä ravitsemustila on terveyden ylläpidon ehdoton edellytys.
Lue lisääJopa 70 % syöpäpotilaista kokee aistimuutoksia hoitojen aikana, joka voi johtaa vajaaravitsemuksen kehittymiseen.
Lue lisää1. Better Care through better nutrition: value and effects of medical nutrition. MNI Evidence Dossier. 2018.
2. Neelemaat F, Bosmans JE, Thijs A et al. Clin Nutr 2012; 31:183-190.
3. Cawood AL, Elia M, Stratton RJ. Ageing Res Rev. 2012; 11:278-96.
4. Gariballa S, Forster S. J Am Geriatr Soc 2007; 55:2030-2034.
5. Fried, LP et al. Frailty in older adults: Evidence for a Phenotype. J Gerontol Med Sci 2001 56A(3): M146-M156.
6. Collard RM et al. Prevalence of frailty in community-dwelling older persons: A Systematic review. J Am Geriatric Soc 2012; 60(8): 1487-92.
7. Costanzo L, Cesari M, Ferrucci L et al. Predictive Capacity of Frailty Phenotype Toward Patterns of Disability Identified Using Latent Class Analysis. JAm Med Dir Assoc. 2019 Feb 13. S1525-8610(18)30727-8.
8. Ritt M, Gaßmann KG, Sieber CC. Z Gerontol Geriatr. 2016 Oct;49(7):567-572.
9. Makary MA et al. J Am Coll Surg 2010; 210: 901-8.
10. National Institute for Health and Clinical Excellence (NICE). Clinical guideline 32.London: NICE, 2006.
11. Nordic Nutrition Recommendations, 2012.
12. Joosten E. & Vander Elst B. Aging 2001;13(5): 391-394.
13. Morley JE, Vellas B, Abellan van Kan G et al. JAMDA 2013;14:392-397.
14. Tieland M, van de Rest O, Dirks ML, et al. J Am Med Dir Assoc. 2012;13:720–726.