Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Souvenaid - varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon

Souvenaid - varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon

Souvenaid on ensimmäinen kliininen ravintovalmiste, joka tutkitusti tukee muistia varhaisessa Alzheimerin taudin vaiheessa ja tuo merkittävää hyötyä ja etua potilaille, joilla on lievä kognitiivinen heikentyminen (MCI).

Souvenaidin toimintamekanismi

Synapsien muodostusta ja toimintaa tukevat biokemialliset prosessit ovat riippuvaisia siitä, että tiettyjä ravintoaineita on riittävästi saatavilla samanaikaisesti. Tällaisia ravintoaineita ovat esimerkiksi omega-3-rasvahapot, uridiini, koliini ja tietyt vitamiinit. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että varhaista Alzheimerin tautia sairastavien kehossa näiden ravintoaineiden pitoisuudet ovat alhaisemmat kuin samanikäisillä terveillä henkilöillä. Kerran vuorokaudessa nautittava Souvenaid-juoma sisältää ainutlaatuisen, patentoidun Fortasyn Connect -ravintoaineiden yhdistelmän, joka tukee synapsien muodostusta varhaista Alzheimerin tautia sairastavilla.

Alapuolella on ladattavissa terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu koontiesite, jossa on yksinkertaisesti kuvattu Souvenaidin toimintamekanismi.

Souvenaidin ravintosisältö

Souvenaid on kehitetty vastaamaan varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemuksellisia erityistarpeita. Se sisältää ruokavaliossa luontaisesti esiintyviä ravintoaineita, joita voi kuitenkin olla vaikea saada normaalista ruokavaliosta tasapainoisesti ja riittävästi joka päivä. Yksi pullollinen Souvenaidia sisältää sen määrän ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee päivittäin. Ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen elimistöön vie aikansa, eikä vaikutus näy heti. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä.

Souvenaidin patentoitu Fortasyn Connect -ravintoaineyhdistelmä sisältää runsaasti muistipotilaalle tärkeitä ravintoaineita.

Souvenaidin kliiniset tutkimukset

Souvenaidin kehitystyön tieteellisenä perustana on se, että tiettyjen ravintoaineiden saanti tukee neuronikalvojen ja synapsien muodostusta. Hypoteesi Souvenaidin taustalla on, että näiden ravintoaineiden yhdistelmästä on kliinisesti merkittävää hyötyä Alzheimerin tautia sairastaville. Souvenaidin kehitys perustuu yli 20 vuoden tieteelliseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Lue lisää Souvenaidin kliinisistä tutkimuksista

Lisätietoja Souvenaidista

Olemme palveluksessasi – ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi tuotespesialistiin ja pyydä käymään, lähettämään esitteitä tai kysy neuvoa.

Apteekkiedustajat

Sairaalaedustajat

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Alzheimerin tauti ja ravitsemus

Alzheimerin tauti alkaa hiipien mm. kognitioiden heikkenemisenä, puheen haasteina ja elinpiirin kaventumisena. Ravinto on keskiössä.

Lue lisää

Potilastukimateriaalit

Haluamme tukea työtäsi terveydenhuollon ammattilaisena ja tarjota käyttöösi monipuolisesti materiaalia potilaasi parhaaksi.

Lue lisää

Apteekkiedustajat

Elina Pehkonen

Helsingin kaupunki, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Kymenlaakson hyvinvointialue, Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

elina.pehkonen@danone.com+358 400 317 101

Toni Alsila

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Satakunta, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Ahvenanmaa

toni.alsila@danone.com+358 400 246 835

Kirsi Nyyssönen

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Pohjois-Karjalan hyvinvointialue, Lapin hyvinvointialue, Kainuun hyvinvointialue

kirsi.nyyssonen@danone.com+358 40 300 0772

Niina Tirkkonen

Pirkanmaan hyvinvointialue, Keski-Suomen hyvinvointialue, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohjanmaan hyvinvointialue, Etelä-Savon hyvinvointialue, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue, Etelä-Karjalan hyvinvointialue

niina.tirkkonen@danone.com+358 400 106 312

Sairaalaedustajat

Marko Hiironen

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Satakunnan hyvinvointialue, Pirkanmaan hyvinvointialue, Keski-Suomen hyvinvointialue, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Pohjanmaan hyvinvointialue, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue, Ahvenanmaa

marko.hiironen@danone.com+358 40 741 4916

Niina Tirkkonen

Etelä-Savon hyvinvointialue, Etelä-Karjalan hyvinvointialue

niina.tirkkonen@danone.com+358 400 106 312

Kirsi Nyyssönen

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Pohjois-Karjalan hyvinvointialue, Lapin hyvinvointialue, Kainuun hyvinvointialue

kirsi.nyyssonen@danone.com+358 40 300 0772

Nina Toikka

HUS, Helsingin kaupunki, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Kymenlaakson hyvinvointialue, Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

nina.toikka@danone.com+358 40 541 7485