Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Souvenaid - varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon

Souvenaid - varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon

Souvenaid on ensimmäinen kliininen ravintovalmiste, joka tutkitusti tukee muistia varhaisessa Alzheimerin taudin vaiheessa ja tuo merkittävää hyötyä ja etua potilaille, joilla on lievä kognitiivinen heikentyminen (MCI).

Souvenaidin toimintamekanismi

Synapsien muodostusta ja toimintaa tukevat biokemialliset prosessit ovat riippuvaisia siitä, että tiettyjä ravintoaineita on riittävästi saatavilla samanaikaisesti. Tällaisia ravintoaineita ovat esimerkiksi omega-3-rasvahapot, uridiini, koliini ja tietyt vitamiinit. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että varhaista Alzheimerin tautia sairastavien kehossa näiden ravintoaineiden pitoisuudet ovat alhaisemmat kuin samanikäisillä terveillä henkilöillä. Kerran vuorokaudessa nautittava Souvenaid-juoma sisältää ainutlaatuisen, patentoidun Fortasyn Connect -ravintoaineiden yhdistelmän, joka tukee synapsien muodostusta varhaista Alzheimerin tautia sairastavilla.

Alapuolella on ladattavissa terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu koontiesite, jossa on yksinkertaisesti kuvattu Souvenaidin toimintamekanismi.

Souvenaidin ravintosisältö

Souvenaid on kehitetty vastaamaan varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemuksellisia erityistarpeita. Se sisältää ruokavaliossa luontaisesti esiintyviä ravintoaineita, joita voi kuitenkin olla vaikea saada normaalista ruokavaliosta tasapainoisesti ja riittävästi joka päivä. Yksi pullollinen Souvenaidia sisältää sen määrän ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee päivittäin. Ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen elimistöön vie aikansa, eikä vaikutus näy heti. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä.

Souvenaidin patentoitu Fortasyn Connect -ravintoaineyhdistelmä sisältää runsaasti muistipotilaalle tärkeitä ravintoaineita.

Souvenaidin kliiniset tutkimukset

Souvenaidin kehitystyön tieteellisenä perustana on se, että tiettyjen ravintoaineiden saanti tukee neuronikalvojen ja synapsien muodostusta. Hypoteesi Souvenaidin taustalla on, että näiden ravintoaineiden yhdistelmästä on kliinisesti merkittävää hyötyä Alzheimerin tautia sairastaville. Souvenaidin kehitys perustuu yli 20 vuoden tieteelliseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Lue lisää Souvenaidin kliinisistä tutkimuksista

Lisätietoja Souvenaidista

Olemme palveluksessasi – ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi tuotespesialistiin ja pyydä käymään, lähettämään esitteitä tai kysy neuvoa.

Apteekkiedustajat

Sairaalaedustajat

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Alzheimerin tauti ja ravitsemus

Alzheimerin tauti alkaa hiipien mm. kognitioiden heikkenemisenä, puheen haasteina ja elinpiirin kaventumisena. Ravinto on keskiössä.

Lue lisää

Potilastukimateriaalit

Haluamme tukea työtäsi terveydenhuollon ammattilaisena ja tarjota käyttöösi monipuolisesti materiaalia potilaasi parhaaksi.

Lue lisää

Alzheimerin taudin etenemistä voidaan hidastaa oikeilla hoidoilla

Helsingin Sanomien Neurologiset Sairaudet -liitteessä 17.3.2019 julkaistiin professori Anne Koiviston näkemyksiä aiheesta ”Kliininen ravintovalmiste voi hidastaa Alzheimerin taudin etenemistä”.

Lue lisää

Apteekkiedustajat

Elina Pehkonen

Helsinki, Länsi-Uusimaa, Kymenlaakso ja Itä-Uusimaa

elina.pehkonen@danone.com+358 400 317 101

Toni Alsila

Varsinais-Suomi, Satakunta, Kanta-Häme ja Päijät-Häme

toni.alsila@danone.com+358 400 246 835

Mikko Vienola

Pohjois-Pohjanmaa, Länsi-Pohja, Lappi, Kainuu, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala ja Keski-Suomi

mikko.vienola@danone.com+358 400 253 789

Niina Tirkkonen

Etelä-Karjala, Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Vaasa, Etelä-Savo, Itä-Savo Pohjois-Pohjanmaa, Länsi-Pohja, Lappi, Kainuu, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi

niina.tirkkonen@danone.com+358 400 106 312

Sairaalaedustajat

Sari Heinonen

Helsinki, Uusimaa, Pohjois-Savo, Kymenlaakso, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo, Etelä-Karjala, Kainuu, Itä-Savo

sari.heinonen@danone.com+358 400 147 221

Marko Hiironen

Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Satakunta, Pohjois-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Vaasa, Keski-Pohjanmaa, Lappi, Länsi-Pohja

marko.hiironen@danone.com+358 40 741 4916

Niina Tirkkonen

Etelä-Karjala, Itä-Savo ja Etelä-Savo

niina.tirkkonen@danone.com+358 400 106 312