Nutridrink valikoima

Laaja valikoima makuja ja erilaisia koostumuksia

Nutridrink-täydennysravintojuomat voivat auttaa silloin, kun ei pysty syömään riittävästi tai kun ravinnon tarve on kasvanut sairauden aikana tai toipuessa. Täydennysravintojuomat sisältävät energiaa, proteiinia, hiilihydraatteja, rasvaa, vitamiineja ja kivennäisaineita ja sopivat ruokavalion tueksi silloin, kun tavallista ruokaa on vaikea syödä tarpeeksi.

Nutrician tuotevalikoimassa on valinnanvaraa: maitopohjaisia, mehumaisia, rasvattomia, kuitupitoisia ja aistimuutoksiin suunniteltuja täydennysravintojuomia sekä lusikoitavia vanukkaita ja hyytelöitä. Täydennysravintojuomia on saatavilla kahta kokoa: isompi 200 ml ja pienempi 125 ml pullo, jossa on 40% vähemmän juotavaa, mutta sama määrä energiaa ja proteiinia kuin 200 ml pullossa. Compact-sarja 125 ml pullokoossa sopii erityisesti niille, jotka eivät jaksa tai voi juoda suurempia määriä kerralla.

Tue päivittäistä ravinnonsaantia

Valitse ruokia, joissa on paljon energiaa ja proteiinia ja joita on helppo syödä. Nutridrink-täydennysravintovalmisteista voi olla apua, kun ravinnon tarve on kasvanut sairauden aikana tai toipuessa. Täydennysravintovalmisteet:

 • Nautittavaksi joko aterioiden välissä tai osana ateriaa
 • Tavallisesti suositellaan 1-3 pulloa /pvä* normaalin ruoan lisänä.
 • Jos et pysty juomaan koko pulloa kerralla, voit jakaa sen pienempiin annoksiin. On tärkeää nauttia koko terveydenhuollon ammattilaisen suosittelema määrä, jotta varmistetaan ruokavaliohoidon hyödyt.
 • Parhaimmillaan jääkaappikylminä
 • Vaihtelun vuoksi täydennysravintojuoma voidaan pakastaa jäätelöksi tai mehujääksi.
 • Voidaan myös lämmittää (max. 70oC, sillä keitettäessä voidaan menettää joitakin vitamiineja ja kivennäisaineita).
 • Tulosta alta helpot ja ravitsevat Nutridrink-reseptit

*Nauti aina hoitavan tahon suosittelema määrä täydennysravintojuomaa. Saatavana apteekeista ilman reseptiä. Keskustele lääkärin, ravitsemusterapeutin, apteekin henkilökunnan tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa saadaksesi lisää tietoa. 

 

Nutridrink Compact Protein 125 ML - Pullon ravintosisältö

product bottle
 • yoghurt nutrition icon

  Energia

  1263 kJ/300 kcal

 • grains nutrition icon

  Ravintokuitu

  0 g

 • fat nutrition icon

  Rasva

  12 g

 • fruit nutrition icon

  Hiilihydraatit

  30,5 g

 • cheese nutrition icon

  Kalsium

  438 mg

 • meat nutrition icon

  Rauta

  2,6 mg

 • egg nutrition icon

  Proteiini

  18 g

Löydä käyttäjälle mieluisa makuvaihtoehto

Ruokavaliohoidon onnistumiseksi on tärkeää löytää käyttäjälle mieluisa makuvaihtoehto. Uudessa Nutridrink Compact Protein 125ml- makupakkauksessa on kolme eri makuvaihtoehtoa: viilentävä marjanmakuinen, lämmittävä trooppinen inkivääri ja neutraali. Saatavina apteekeista ilman reseptiä.

Nutricia-Nutridrink-Compact-Protein-mixpack-maut

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Apteekkien kotiinkuljetus - turvallinen vaihtoehto riskiryhmille

On tärkeää, että ruokavaliohoitoa pystytään toteuttamaan keskeytyksittä. Katso lista apteekeista, joilla on kotiinkuljetuspalvelu tai drive-in noutopiste.

Lue lisää

Syöpä

Yli puolet syöpäpotilaista laihtuu sairautensa aikana. Heidän voi olla vaikea täyttää ravitsemuksellisia tarpeitaan ja se taas voi johtaa vajaaravitsemukseen.

Lue lisää

Ravitsemus ja immuunijärjestelmä

Keho tarvitsee energiaa, proteiineja ja ravintoaineita taistellakseen infektioita vastaan. Ravitsemuksella on yhteys immuunijärjestelmään.

Lue lisää
Tulosta